Niisiis, otsustasin enda pilli(PIaggio Diesis aka Derbi Atlantis) ka üles lüüa, üsna vana juba kuid siiski, tasuks proovida. Gondlid jms on väga katki, viisin Tartusse ühe meistri juurde parandusse need Krundivad ka ära, ning praegu mõtlengi et mis värvilahendus luua? Kui teil oleks soovitusi/ideid siis andke teada Hetkel enda mõtte järgi teeks Sinise-Valgega, Laseks ka uue istmekatte teha, arvatavasti valge See on küll levinud värvilahendus, aga siiski väga ilus Lasen ka sumbutaja ning veljed ära värvida, hetkel plaan esiratas esialgu parandusse viia, õhk ei püsi sees. Kui rolleri välimusega on ühel pool siis oleks mõte see variaatori osa välja vahetada, ma ausaltöeldes ei teagi mis mul seal on, ei ole veel kursis nende asjadega, rolleri tippkiiruseks on hetkel 80-85km/h kuid praegu ta tõrgub, poos vahepeal jne, hetkel vahetasin düüsi ära, oli 56 panin 67se..eks näis mis saab..pildid lisan ka varsti, praegu õhtu käes, eks homme lähen ilma gondliteta rollerit pildistama Samuti vahetan kõikvõimalikud kruvid jne ära, kuna paljud üle keeratud ja vanad..kui teil oleks ideid mis ma enda rolleri välimusega/mootoriga teha, eks siis andke teada, kõik on teretulnud Eks ma uurin mis jupid mul peal on ja siis teie andke nõu mis ära vahetada ja nii