Ostsin siis paar nädalat tagasi endale uue võrri, selleks siis piaggio typhoon. Mootori list siis järgmine: silinder: Stock väntvõll: Stock laagrid: Stock karpa: Stock vario: Stock sidur: Stock sumpa: Stock Küünal,piip:NGK Optiline: custom gondlid sport gaas amordikõrgendus DH lenksupuks DH lenks küljejalg poleeritud variokaan poleertud piduri heeblid pilte saab kunagi hiljem. enne nüüd. ei tule meelde, et kellegil oleks midagi sellist niisama mida siia lõigata? mulle meeldib midagi sellist. :roll: tagant raam enne. pärast 11.06.11 esigondel enne pärast nüüd
Re: Rasta Piaggio typhoon 2011 ei , mina ei tea midagi ma lihtsalt vaatasin et sa seda jalgeesist juba korralikult lõikunud ja räägid siin et head plaanid, ss ma eeldasin et suurem proje vms 8)
Re: Rasta Piaggio typhoon 2011 Mitu korda tee küsite seda ja igast teemas veel :| :| Kui omanik ei tea mis aasta masin on siis paneb selle aasta mis aastal saab masin pmt ümberehitus or sth .. Sorry for OT 8)
Re: Rasta Piaggio typhoon 2011 Ühesvideos nägin et oli esikondlisse lõigatud väike PlayBoy Janes :lol: Ilmselgelt hakkas mulle too meeldima ..