et kas keegi sõidab rattaga streeti või dirti või triali mina sõidan streeti aga kas on veel inimesi kes sõidavad
Mina sõidan ka. Noh mitte kõll koguaeg aga niisama oma lõbus. Varem sai hüpatud dirtis, skeidis jne nüüd tegelen rohkem rolleriga. Tagarattal meeldib sõita (rattaga) omaarust tuleb päris hästi välja(100/200m on norm pikkus, 200 rohkem ´juba rekordi poole)
rattaga meeldib väga hüpata!! oma emase rattaga hüppan igalpool skatepargis jne. Muidugi sõidan ka tagarattal!
tavalise rattaga sõidan. Vahetevahel käin nõmme bia airis hyppamas! Tagarattal meeldib ka väga sõita :!:
tavalise rattaga sõidan mingi tagaratta peal oskan veidi ja siis kui mõni väiksematsorti hüpe/hüpekas siis hüppan kh
No kuna praegu rollerit linnas ei ole , siis saab suht tihti rattaga sõidetud. Natukene tagurattal oskan sõita ja ega vahel tuleb mõni hüpe ka välja
ma sõidan vahel drifti ja hyppan MUdugi ka tagarattal on cool sõita aga kõige rohkem ikke meeldib rolliga sõita :wink:
kui keegi teab loomaia lähedal seda 2-3 m hypekat, siis igatahes sealt hüppasin oma 26 tolli rattaga käisin haledalt üle kh Suvi, kaks sai hullult rattaga sõidetus skeidis ja maal mulla hüpekates hüpatud, aga nyyd rollu
Pole enam ammu midagi rattaga teinud, kunagi sai veits proovitud trailelit aga see lõppes sellega, et tagumine velg kõver ja nüüd ratas juba teist aastat kuuris.
Aga mulle meeldib vahest niisama freeride teha ;D lahe ! Hüppata on ka tore aga lähedused pole korralikke hüppeid kahjuks muidu rattas on dirtjump gt chucker kui ei eksi