Sai siis monster123 diil tehtud ja typhoom boosteri vastu vahetatud. Pikka juttu pole. Silku peaks olema mingine metrakit 70cc stock sumpa-võite pakkuda sport sumpsi vario stock karpa dellorto 12mm - võite toorest pakkuda või suuremat karpat mingine pitpro koonus on ka Probleem on ka, ei lähe käima, säde on emane, kuigi sai uus piip ja uus küünal peale. Pena saab kätte, silkul tihendid korralikud,kompi peaks ka olema. Pildid tegemistest: http://fotoalbum.ee/photos/turutann/82259267/
Re: diizel MBK Booster ng Vaata süüde üle. vb mähis läbi vms. Süüteboolis võib kah vabalt viga olla ning pane lisa mass.
Re: diizel MBK Booster ng Teema järgmine, et block alt ära, silku maas. Otsin 70cc silku pead või odavalt korralikku komplekti. Väntvõlli võite ka pakkuda vertikaalile.
Re: diizel MBK Booster ng Pakkuda korralik 70cc silku, peaks olema metrakit kuid 100% kindel pole, samuti polini 70cc silku pea. Kui huvitab siis paku hind.
Re: diizel MBK Booster ng mul on üks pmt tutikas dr evo pea vist ja mul tuli meelde ju et ron just ostis sinna ju tutika MHR sõrmelaagri .
Re: diizel MBK Booster ng Aga mis on kasu sõrmlaagrist kui kepsul on lõtk sees? Aga Ollu, sebi mulle see silkupea.
Re: diizel MBK Booster ng said siis käima asja?? Viga võib olla ka juhtmestikus,kuskilt katki. aga võid proovida ka mitme erineva küünlaga.
Re: diizel MBK Booster ng Pmst asjad olemas, nüüd vaja tihendeid uusi ja kokku laduda. Suvealguseks plaanin ikkagi uue vända ja uue silku ning sumpa. Sai elektrisüsteemi vaadatud, aju pistik on puudu mingine, oli teibiga kinni kuidagi Keegi võiks nupukonsoole pakkuda odava raha eest.
Re: diizel MBK Booster ng Pakkuge odavalt vertikaalile väntvõlli. Väntvõlli kepsul ikka korralik lõtk sees. Vaja ka uusi simmereid.