Tere. Keegi oskab midagi välja pakkuda, mis reduktorist kõrin tuleb. See kõrin tuleb ainult käekõrval lükates ja vahelduvalt. Seega koguaeg ei tule. Kas laagrid kottis või võib viga ka hammakates seal olla? Hetkel pole lahti teinud veel, mõtlen, et võiks küsida, mida välja pakutakse, mis viga võib olla, siis teen lahti alles.
mõtlesin ka et reduktoris ragin, aga hoopis siduritaldrikud olid need tegid häält võlli peal, muidu seal saab kõriseda siis, et õli pole piisavalt või laagrid läbi...
, ma homme võtan siduri maha ja vaatan, mis seis on siis on. Õlipuudus ei saaks olla, kuna alles lisasin õli.
võta ja, võimalik et on sellest mul ka suht norm kõhin siuke pidev, ja panin tavotti sinna, määret, aga sinna mingi spets määra sest viimati pold paksust tavotist jälgegi idk kuhu akdus vms
Sinna käib tegelikult laagrimääre, mis peaks kannatama neid pöördeid vähe rohkem ning mitte minema lendama. Homme vaatan endal ka üle, reduktor teeb selliseid hääli et paljud ei julge mu roxiga sõitagi
Viga oligi selles, et sinna vahele oli määret vaja. Õnneks leidsin laagrimääret kodust ja sain asja korda, enam ei kõrise. Tänud 8)