nii, täna sai siis soobapoisi aragon ära ostetud. praegustest plaanidest on siis kolvi rõngad ära vahetada ja uus kicki süsteem peale panna. ja kui need ära vahetada siis selle suve ära sõita, ning siis uus värv peale, ja veljed valgeks, sise gondlid ka valgeks, ning tuled ära toonida. muidugi dh ka peale panna, aga keegi võiks puksi mulle müüa. praegu panen siis vana omaniku pildid ülesse, lähiajal saab uued ma arvan. praegune set: *silinder-dr evolution 70cc *summuti-stage6 pro replica *survekas-kollane(aga nüüd see vaja punase vastu vaja vahetada, sest kiirendus suht halb ikka.
eile sai siis silku maha võetud, et uus kolb sisse panna, aga siis tuli välja, et silku ikkagi 70cc. ja nüüd mingiaeg uued kolvi rõngad ja mõllud osta.
nii, pole küll pikka aega rolleritega tegelenud,aga nüüd paar päeva tagasi sai ostetud dr evolution 70cc silindri, millele on vaja osta kolb ja silku veel hoonimisse viia. arvatavasti see laupäev Tallinna, ss ostan kolvi ära ja annan silku sõbra kätte, ta viib hoonimisse, ja ss saadab mingiaeg postiga mulle. igatahes on lootus ta nüüd lähiajal tööle saada
eile käisin tallinnas ja hoonisin silindi ap-s ära... 20 euri tahtsid selle eest, järgmine nv vb uuesti tallinna ja kui aega ja raha, ss stan uue kolvi ka ära. tegelikult on plaanis sellega tallina rk avamisele minna, aga ei tea veel,et kas saan sele ajaga masina korda ja arvele.
Kui sa tahad, et see silinder kohe kokku ei jookseks siis pane uued jahutusplastid ka. Kui ma õieti mäletan siis üks oli mingi plekist tehtud ja jahutustaldrik oli ka mingi homemade.
okei nii, nüüd ss juba kolvi komplekt käes, ja peale ära pandud, aga ikka käima ei saanud, sest sädet ei olnud, nüüd ei tea, kas süütepooles asi v ajus, aga no pohhui, juba homme ostan arvatavasti uue süütepoole, ja ss vaatab, mis saab.