Tervist klubilised , ostsin siis endale ka mingi 3 nädalat tagasi ditechi . Esijalgu olen vägarahul kuna masin sai soetatud kodukandist millel on kindel minevik , masin pole küll teab mis ilus kuid täiesti sõidetav . Ditech-i tahtsin just sellepärast et olen nende karpadega palju mütand ja tahtsin omale midagi väljakutsuvamat millega pole varem tegelenud . Praeguseks olen matnud masina alla oma 20 töötundi kindlalt kuna ostsin masina nii et mootor koos juhtmestikuga ja ratastega raamil ja muu sain kaasa endal nokitsemiseks . Muidu Olen masinaga väga rahul Username (Dag-i) R-ile tegi ilusti esimesed 300 m kiirenduses ära , peale seda oli gaas põhjas ja dag jõudis järgi ja sõitis mööda . Tuuningust niipalju ss et : Summuti : Leovince zx Taldrikud : Malossi Rullid: Malossi 4.8g Rihm :Malossi Vario stock. Nii ta siis saabus : Järgmine päev hakkasime ehitama kohe Peale seda seisis masin mingi nädalaaeaga ja ootas summuti keevitust. Summutiks siis leovince zx mis oli tehasepoolt tehtud minarellile kuid morinile ümbertegemine pole mingi raskus . Esimene päev millal masina sõitma sai Nii peale seda sai sõidetud oma nädalakese , ilusti tehtud nn hooaja avamise marusuudi plaanid ära jms . Siis hakkas kimbutama masinat küünla probleem , kuna küünlad tahamasid kiirelt ära ning läksid läbi ja ega need küünlad odavad ka pole et saaks uusi koguaeg tuua 8 eurot tükk. Niisiis võtsin masina jälle lahti täna ning müttasin sellega kella 12 kuni 18 välja. Lahti sai võetud pritsepea ja pandud sinna korralik tihend samuti enamusajast otsisn siiski taga tulede süsteemi kuna tagatuledel mõikas ainult pidurituli .
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ püss pead esimesse postitusse kirjutama et ma olin nii lahke ja andsin sulle sumpa tihendi // ootoootoot mingi poolteist nädalat tagasi said võrri valmis, ma pole ikka veel tiiru saanud. :-x kui täna kokkutulekuks vihm järgi jääb ja teed ära kuivavad annad tiiru mulle eks?
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ kiirendus on hetkel suht ülbe kuid , tippu pole präegu loota kuna eelmine omanik on sisse pannud 12x15 rullid kuigi peaks olema 12x17 Kuid spidojärgi on ikka 80 ja tsipa peale präegu tippkiirust .
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ pildipealt on ja kenake 8) Päriselus on neid kriime ja kraame ikka omajagu , kuid seda hakkan lähipäevil ka parandama ja masin saab omale arvatavasti uue värvi
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ ma pakuks 300 eur näiteks, sobib/ei sobi, ise tead, pole palju loopida raha
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ täna värvisin ja sain masina tööle isegi , viga teada nüüd, asi küünlas ikka , homme lähen tellin Denso irdium IU 24 ära se peaks kestma ikka.
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ Präegu veel häirivaid tegureid on kuid tegelen nendega koguaeg muidu on päriskahju masinat ära anda :roll: , jubedalt meeldib mulle
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ Tänan Dag , me võime sinupilliga ka midagi ettevõtta et ilusam oleks ,mul mõned plaanid ka isegi
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ No pean mõtlema seda asja veel , tegelt oleks vägahea kui kuskilt saaks selle gemeboy juhtme millega saaks ühendada ditechi/factoryt ja gameboyd sellega saaks ajul piirja maha võtta ja erroreid kustutada sealt . Kellegil sellist asja on siis ps-i
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ ülesüles ostke ära , hea öko ja kena pill on , täna käisin linnas korra ,freedomehel käis pea tagurpidi , hea kui matsu ei pannud.
Re: Risto _Aprilia ditech 03_ vii aprilia esindusse, ma arvan, et neil kindlalt olemas se asi, et maha võtta piirajad ja erroreid kustutada..