Rix Aprilia SR70R 2006

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Rix, Aug 6, 2014.

1. Rix

Rix Member

52
    0
    6
    Nonii teen ka igavusest siia püsside vahele oma rahulikust masinast teema. Kuna kunagi olin ka rolleri poiss ja suve tulekuga tekkis idee osta omale mingisugune kaherattaline millega niisama veereda ja natukene nokitseda. Valituks osutus siis Aprilia Sr50r mille ostsin omale mai lõpus Matsu käest. Aga kuna igapäevaga masin muutus aina lahjemaks siis saingi asuda oma järgmise soovi juurde, et midagi nokitseda ehk siis NN tuunida.

Ostes oli küljes giannelli reverse , redsponge, ja valge survevedru.

Hetkel on mootori listiks :
    Malossi MHR replica 70ccm
    Stage 6 R1200
    Dellorto 17,5 karpa 98 düüsiga
    Malossi carbon klapilehed
    Malossi redsponge
    Malossi Multivar MHR koos 4,7 g rulllidega
    Malossi torsion controller
    Athena must survekas
    SKF C4 väntvõlli laagrid
    NGK B9ES küünal

Välimuselt on hetkel muutunud see, et tuledele on tõmmatud peale toonkile ja vigane harkjalg asendatud küljejalaga ning Stage 6 amordikõrgendus jalgevahelised hallid detailid värvitud mustaks.

Ostes:
    Hetkel:

2. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Re: Rix : Aprilia SR70R 2006

Väga armas näha vanemat kasutajat foorumis!
    Kena masin ja set suht kobe!
    Ma olen vist ainus, kes pole kuulnud Malossi Multivar MHR variost. On see mingi uus Multivari sari?

3. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Selline sari on täiesti olemas. Väike stiilinäide, küll aga nö suuremale rollerile (http://www.malossistore.eu/en/products/ ... 30_5115470).
    Teemasse muidu, et liitumisaasta ning uuesti sõitma hakkamine on väga bro! Kuidas Sa küll suudad nii sürreaalses kohas olla? Kunagi oli ikka silmailu ka siin foorumis, aga nüüd ainult suht lamp tõmblemine ja kraaksumine. Sul uued tundmatud nimed jne.. Aga eks aastal 2006-2008 oli igasugune tuuning jube kõva sõna ning poistel silmad suured seda nähes. Võibolla ka sellepärast kerge nõrdimus praeguse seisu üle mul. Või Sa pole jõudnud praeguse foorumiga veel korralikult tutvuda, et siia nii ära eksisid, minekut ei teinud ja teema isegi tegid?

Masinal muidu set täisa kobe, käib hästi edasi?

4. Rix

Rix Member

52
    0
    6

Edasi ta kuidagi käib , kuid alati saab paremini . Minekut on vähevõitu ( ninnut ei tõsta ), kuid tippu korjab tiba üle 3kohalise nr. Siin olen vahepeal ikka palju palju käinud tänu erinevatele tuttavatele noorematele poistele kes on soovinud millegi kohta infot või kiiresti ja odavalt omale varuosi leida . Ja see , et inimesed on uued see on ju ka täiesti loogiline.

5. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

noniii.
    Pässa Rix ka tagasi.
    Eks see selline hobi ja nokitsemise vajadus ole. Vahel suvel hea sõita ka. Vist oleme ühed vanimad kasutajad, kes vahepeal siia ka satuvad.
    Endal jäi ka paar aastat siin käimisest vahele aga näe. See suvi tekkis jälle isu ehitada ja nagu ma näen, siis kellegile teisele ka.
    Eks ma tulen vahepeal läbi siis.
    Kas sul peale selle Keeway mis sul kunagi oli :D, vahepeal midagi muud ka olnud ?

6. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Olen küll 1-2 aastat uuem kasutaja, aga ikkagi juba vana olija, kuid endalgi koguaeg pisike huvi neid rollereid ehitada. Võivad olla küll mõtetud pinisevad asjad, ning vanus juba autoga sõitmiseks, kuid hobina ikka lahe tegeleda mingi 70cc masinaga. 8)

7. kert

kert Member

772
    0
    16

Tõsi ta on :)

Kahju muidugi sellest, et kui mõni masin odavalt müügis, siis see osutub ka tihtipeale väga katkiseks pilliks. Samas korralikuma tooriku eest tahetakse kohati ulme hinda :eek:

8. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36

Ma tegelikult eksin ka siia aeg-ajalt ning üks Benelligi seisab garaažis, mida aeg-ajalt kurjaks ajan. Teema tegemiseks siiski pole vajadust leidnud, omal ajal kogunes nendesse lehekülgi täie raha eest. :lol:

Rollerist rääkides, siis astub edasi küll. Kohaltstardist just nohu lahti ei tõmba, aga selle eest läheb ühtlaselt (ja päris kiiresti) lõpuni.

9. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38

Vaatan, et oled r1200 ka puhtaks teinud :p
    Edu masinaga!

10. Rix

Rix Member

52
    0
    6

Eks vaikselt ikka nokin masina kallal, kui aega üle on . Täna sai siis CN-ist 25 päeva tagasi tellitud pakk ka kätte saada ( Tasemel logistika )

Nüüd siis läheb veepumba vahetuseks. plokk juba alt äragi kistud.

Ja kes oskab öelda, kus Tallinnas oleks hea ja soodne lasta vegedele liivapritsi teha .

11. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38

Teada ju, et nad venitavad pidevalt..
    Mis värvi veljed kavatased teha?

12. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

17.5mm karpa on suhteliselt suur piiraja sellise seti puhul, aga see selleks :) Tore näha "vanu-kalu" foorumis taas! Edu. 8)

13. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16

+1 Palju edu ka minupoolt. 8)

14. Rix

Rix Member

52
    0
    6

Võtaks hea isuga 21mm karbussi endale , tehke ainult hea pakkumine :) Piirajad on imelikele! Loodetavasti järgmine nädal asi sõidab ka juba jälle , kuna hetkel aega piisavalt vähe et kõike valmis teha mis plaanis.

15. Rix

Rix Member

52
    0
    6

Viimasel ajal pole ikka millegis õnne , sellel ajal kui plokk laiali oli siis suutis keegi kuidagi mähisle valu teha. Nüüd on sedasi et 3 traati on läbilõigatud , seega asja käima saamine venib veel ja veel . Ja ega mulle see ka ei meeldi, et väntvõllil on magneeto poolne keere kahjustatud. Ega polegi muud kui tuleb uued asjad kuskilt leida . Loodan see aasta veel mõned korrad gaasi ka keerata saada.

16. Garl Oss

Garl Oss New Member

896
    0
    0

Halvasti aga sa võid kohe ka gaasi keerata ju, iseasi kas see midagi tekitab ka :D

17. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36

Lõhnab nagu sportsüüde :)

18. Rix

Rix Member

52
    0
    6

Sport süüdet kahjuks ei ole ega tule.
    Aga peale pikka laiali olemist sai siis masin kokku pandud ja esimesed kilomeetrid samuti läbitud. Sai välja vahetatud veepump, mis ennem märgistas ära iga koha kus korra seisma sai jäädud. Tänu sellele sai siis välja vahetatud veel mingil imelikul põhjusel katki läinud mähis ning ka väntvõll ( põhjuseks olii, et keermed kahjustatud). Sellel ajal kui ta nii õnnetult lahti oli tuli mõte , et võiks veljed mingit muud värvi teha kui need imelikud sinised. Kuulates ja uskudes mõningaid teisi sai võetud motipi velje sprei mis konkreetselt voolas nagu juga. Tulevikus lähevad kindlasti veljed pulbervärvimisse( valgeks), ja samal ajal käib sealt läbi ka variokaan (mustaks). Kuna hetkel mul päevasel ajal ja seda eriti nädala sees pole kuidgai võimalik asjaga tegeleda siis sai alla pandud "ilusad" voolama läinud värvkattega peletised, ses varsti saab lihtsalt sõiduks võimalikud ilmad läbi. Ning samuti sai esiratast alla pannes midagi valesti kokku kuna spidomeeter näitab 0 , et kui kellegil teadmisi mis järjekorras asi kokku peaks käima siis võiks neid mullegi jagada.

Väike ettekujutus üldpildist :

19. Rix

Rix Member

52
    0
    6
    Re: Rix : Aprilia SR70R MHR replicaga 2006

Pole midagi teinud kuna kõik funkab nii kuidas peab. Timmida oleks vaja veel a selleks pole aega, kuid kui kellegil huvi siis võib hinda pakkuda ja masina omale saada :)

Jaga seda lehte