Sai ostetud siis Freedo 6. 2t. Aastaks on 2009.V2rviks on must kollane. Mootor: Silinder:stock Karpa:12mm V2ntv6ll:stock C4 Laagrid Sidurivedrud: Malossi kollased Survekas:Malossi punane Sumpa:gianelli shot Kollektor:Benelli stock Vario:Stock Piip: NGK Rullid:Malossi 4,2gr Küünal:NGK R Klappilehed: s6 carbon Malossi e5 Pildid tulevad l2hiajal!
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! hahaha lol sul pole malossi rulleid , 70 silkut ja karburaatorit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! karpa on malossi rullid on 70cc silku l2heb panemisele kui Tartusse j6uan!!!
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! :lol: sul on stock 12mm karpa , ja stock rullid et siis , ära aja paska ja parem osta neid asjad mis sul kirjutatud
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! Tean ise et tal k6ik asjad peal ilma silkuuta aga see l2heb 10mne p1eva p2rast peale!!! :lol:
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! :lol: sul on stock 12mm karpa , ja stock rullid et siis , ära aja paska ja parem osta neid asjad mis sul kirjutatud [/quote] Tean ise et tal k6ik asjad peal ilma silkuuta aga see l2heb 10mne p1eva p2rast peale!!! :lol:[/quote] krt loll oled v ? mis tal on ? sumps aint ja vedrud , ongi kõik..praegu veel tal silkut , rulleid ja karpat pole . Et siis ära pizdi
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! Mis ma ikka sinuga vaidlen siin,Kui Tartu tulen l2hme v6ttame vario lahti ja vaatame ja vaatame karpat :lol: :lol:
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! milleks sulle tartu tulema ? ma tund tagasi juba vaatasin ) rullid STOCK , karburaator DELLORTO 12 , tahad öelda et vahetasid stock karburaatorit ?
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! sa oled jobu v ? sinu rolleriga praegu sõidab kasutaja steamzone ) ma vaatasin , midagi sul veel ei seisa..ennem osta juppeid ja siis aint kirjuta ! LOXXX
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! No p6rguv2rk teab ikka paremini mis karpa mul seisab ja rullid ma panin ise , ma tean paremeni!!
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! 16.5 ? :roll: 17.5 pole v ? ja sellist asja naq athena 70 sumpsi pole juuh
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! jah , ja kui ma ei eksi dellorto 16,5 vapsee pole krt mõttetu vend oled Robi )
Re: Robi @ Freedo 6 70cc!!! 16,5 karpasi on ka nt cpi stokid jne ja vist sajasel roxil originaalis v?