mnja mõtlesin, et teen ka siis teema, kuigi mingit hullu tuuningut ma ei tee . Siuke oli siis suht alguses . http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 3d43ed.jpg suht saastad pildid kamh Silinder : stock Sumpa : Gianelli Reverse Karpa : stock 17,5 Buzetti kyljejalg Led tagatuled Variaatoris pmslt k6ik stock, ainult punased sidurivedrud ja Stage6 medium survekas ostetud ka dh puks ja värgid, täna peaksin saama flipsidelt kätte bcd undertaili , bcd dh lenksu ja reduktoriõli , siis saate veel mõne pildi , vb keegi nägi tartukatest kokkutulekutel ka .
viimane pilt selle blondi näo pärast lampi panin, suht norm aga mootorit seeaasta küll ei timmi , stock kestab ja liigub väga hüvalt võino silindri vähemalt jätan stock..
Nihhujaa, mõtlesin, et krdi tuttav tänav, kus pildid tehtud on, aga muidugi, sa see tüüp Nõost ju. Ma käin NRG-s koolis muidu.
ongi 2010 jamh . ok, normal igatahes jamh eile sain flipsidelt jupid kätte, väga positiivne vend, sain taskutäie kleepse ja võtmehoidja ka panin lenksu peale ära, siis no me jõime õlli ja mängisime pokkerit garaazis, siis jamh eriti kaugemale ei jõudnud amordi keerasin lahti ära ja panin undertaili pmslt alla, aga nüüd vaja siis tuled panna undertaili kylge ja pmslt võib alla panna, siis reduktoriõli ka vahetada ära siis pmslt sõiduks valmis paar sita kvaliga pilti kamh nüüd sain teise ja k6vvilt parema digika täna vast garaazi lähen siis timmin mõne pildi Tuuning lenks sellega niisama sai testitud veits
ma vaatan veel jah, vbla mingi need pulgakujulised lylitid. teate kyll kaug- ja lähitule saab nondega panna, suunakad kamh, starterinupu vaatan veel, vbla tellin ka stage6 nupukonsooli , igatahes panin underi alla, ärge tulesi tähele pange kroom oli metsas ja sai maha võetud, kunagi ostan vast uued või värvin üle need , mm siis reduktoriõli lasin välja ära rohkem polnud aega ja mingit väikest lehtrit kamh polnud , homme vast timmin või kui j6uab siis väga vbla täna õhtu . paar pilti kamh . niisama neeger mängib chipsidega keegi mulinaadi tahab?
-JG- müüb aeroxi parempoolse nupukonsooli 15eurot, praegu hakkas silma, äkki tahad, too aeroxi oma muidu, aga parempoolne otsi ise
pole värv, see lakibenaga kroom maha võetud , värvin kas punaseks või ostan uued tuled . vaatab vaatab