Roller ei võta pöördeid üles

Discussion in 'Help!' started by Hiinarollu, Dets 16, 2013.

1. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Tere, olen sel alal algaja ja see küsimus tundus mulle KKK aga pole ka päris kindel. Nimelt mul selline probleem, et 2T roller hakkab peale niiskes keskkonnas sõitu pöördeid alla kiskuma ja üle 10km/h enam ei lähe. Gaasi lahti lastes sureb hoopis ära. Proovisin täna siis gaas põhjas lükata ja peale mingit aega jooksmist võttis jälle pöörded üles ja sai oma kilomeetri sõita kuni jälle sama jama. Kui lasen seista pool tunnikest annab jälle paar kilomeetrit muredeta sõita. Vabandage, et ei oska üksikasjalikult praegu kirjeldada kuna alles hakkasin asjaga tegelema.

Ette tänades: Hiinarollu

2. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    mõni juhe nt piibujuhe ei anna ühendust äkki kui niiskust saab :roll:

3. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Säde kaob ära/liiga nõrk?

4. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    See probleem on praegu tahaplaanile jäänud. Tekkis uus probleem. Nimelt ujutab roller ennast üle, eriti kui kohapeal tiksuda lasta.
    Kui lasta tühjaks töötada siis asi kombes mingi aja. Tahaksin teada mis võib põhjustada üleujutamist. Kuulsin, et ujukinõelas võib viga olla aga ei tea milline ujukinõel neist seal karbussis on...

Loodan, et oskate aidata :)

5. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Võib olla selline värk,et see nõel on kulunud.See ei sulge seda kanalit lõpini ja sealt tuleb liiga palju bensiini peale.Teine võimalus on see,et kulunud on see kanal,kus sees käib nõel.Selle puhul vaevalt midagi aitab.
    Loodan,et mulle keegi nüüd kaela ei hüppa.

6. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Ujukinõel asub selle kaane all, kust gaasitross välja tuleb! Kinnitub kahe kruviga.

7. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    tee karpa kõik alt lahti, lase suruõhuga kõik kohad ilusti läbi ja peaksid tööle saama uuesti selle ;)

8. spirit

spirit Member

337
    0
    16
    See nõel, mis asub segusiibri küljes ja mille välja võtmiseks on vaja kaks kruvi lahti keerata, on segunõel.
    Ujukinõel asub ujukikambris. Kui tõesti tegu sellega, et karpa uputab (ujukinõel laseb läbi), siis pead selle lahti võtma ja üritama pesa seest ära puhastada. Kui see bensu läbijooksmise vastu ei aita, siis tõenäoliselt pesa kulunud ja jääb üle karpa uue vastu vahetada.
    Muidugi võib probleem olla muus. Näiteks: Tühikäigul välja suremist võivad põhjustada ka kulunud väntvõlli simmerlingid (kaelustihendid)

9. Ivan

2,079
    6
    38
    kas selle kohta ujuki tihvt ei õelda?

10. spirit

spirit Member

337
    0
    16
    Ei. Ujuki nõel, ehk nõelklapp sulgeb ja avab, olenevalt ujuki asendist, bensiini voolu karburaatorisse ja hoiab sellega karburaatoris õiget kütuse taset. Ujuki tiftiks võiks nimetada osa nr. 28 jooniselt. Ujuki nõel on nr.26 ja segunõel nr. 2 http://www.dellorto.co.uk/images/parts/PHBGdiag.pdf
    Võtsin esimese ettejuhtuva joonise, kuna enamkasutatavad PHVA PHBG on suhteliselt sarnased

11. Ivan

2,079
    6
    38
    tõepoolest, minu viga :))

12. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Unustasin öelda, et sain selle probleemi oma 2 nädalat tagasi likvideeritud juba ja asi oli tõesti ujukinõelas. Nüüd töötab ja pööretejama ka lahendatud. Aitäh kes viitsisid vastata.

13. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Kurb, kuid nüüd hakkas jälle sama jama peale ja kütet kohe voolab karpast välja. Jube asi see karpa minu jaoks :S

14. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Võta lahti, puhasta uuesti ära. Kui ei aita siis alati ka uus karpa võimalik soetada siit foorumist odava rahaga.

15. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Kütet lekib juba sumpsi, mida ma tegema peaksin?

16. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Ostan uue karpa, oleks pidanud juba 674 km tagasi välja vahetama, aga kuidamoodi ma silindrist välja selle kütte saan?

17. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    Küünal maha ja hakka tühjalt kicki taguma või starterit käiama

18. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    Aga ennem lase karpa tühjaks/eemalda vaakumi voolik karpa kyljest,kui vaakumit pole siis pane kraan lihtsalt kinni.

19. Hiinarollu

Hiinarollu Member

280
    1
    18
    Selline jama, et gaasi andes sureb masin välja. Lisaõhku ei tohiks ju kuskilt saada nagu ma vaatasin. Nüüd nagu töötab gaasi andes aga pöördeid ei taha üles võtta sõitu alustades ja kiirust ka väga palju ei tule. Oskaks keegi jälle aidata? :S

Jaga seda lehte