Mul on 4 taktiline roller ! paljudel sõpradel olen m2rganud et kui me nende rollerite järgi l2ksime , ja kui nad külmalt starterist või vändast andsid neil püsis mootor kohe tööl :roll: . AGA mul on nii et mul tuurid ilusti ära reguleeritud jne. kõik suht normaalne , kui ma külmalt tahan tööle panna siis pean natuke gaasi ikka andma kuid mul tuurid ilusti ära reguleeritud et ta saaks rollerit tööl hoida :| , kohe kui ma gaasi ära võtan kkkipub roller välja surema! kas oleks nõuandeid mida ma võiks v2lja vahetada kontrollida või teha midagi . viimati vahetasin piibu küünla ja õli! ette tänades siis!
sa mõtled tuuri reguleerija kruvi või millist? kui ma seda juurde keeran mootor saab soojaks siis mootor läheb kohe pöördesse aga mulle se eriti ei meeldi sõpradel nii et panevad tööle neil kohe rahulikult ei pea gaasi hoidma aga ma pean umbes gaasi hoidma 5 minsa või üldse sõtima nata et ta iseenesest oskaks ennast tööl hoida pärast :roll:
Sõpradel on äkki 2t roller, mis tühikäigul töötabki normaalsemalt. Ma ise arvan et segu on vähe paigast ära ja tühikäigukruvi on äkki puudu. Tühikäigukruvi hoiab nagu väheke gaasi peal. Vaata karburaatori juures on üks poolkuu sugune asi, kui gaasi annad siis too liigub, tolle üleval on üks kruvi mis on vastu toda junni on, keera toda kruvi kui sul on paremale. Mul on endal üldse tühikäigukruvi ära võetud, töötab normaalselt kui segu paigas.
no ega ma nii loll ka pole et kus to asub jne aga lihtsalt kui ma keeran toda siis mootor juba rohkem pöördes ja sõpradel kah 4 taktilised
no pohhuj ju mis ta külmalt teeb, kui soojalt timmis siis on hyvä ju, nvn mootor lheb soojaks suht kohe :d söidad soojaks jass keerad oma "tuuri reguleerija" kruvi