Roller kiiremaks !

Discussion in 'Tuuning' started by K-Matrix, Märts 25, 2011.

1. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0
    Tere !
    Tegin alles siia kasutaja , et siin on targemad inimesed ja oskavad äkki aidata . Nii , roller on mul Keeway Matrix (2006-2008) . jookseb praegu väga vähe välja , 55. Healjuhul ka 60 . :D Aga tahaksin saada ikkagi nii 70-75 km/h kindlasti välja . Kuidas saaks ?? Olen kuulnud rullide , siduri- ja survevedru vahetusest .. Kuigi tahaks täpsemalt teada. Palun aidake , kes oskab.

Tänud ette ära :p

2. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    piirajad peal ?

3. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0

sumpsist on midagi ära võetud .võimalik ,et kuskilt teisest kohast ka : ) täpselt ei tea .

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    piirajad maha, sportsumpa peale ja 70 saad kätte küll.

5. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0
    mm , aaga need ple just kõige odavamad .. need rullid ja värgid osta , saaks isegi odavamalt .

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    ei saa sa nendega sittagi, osta mingi giannelli reverse või tecnigas next r alla. otsi rkst kasutatuid, saad alla tonni lõdvalt. Vb migi 5.5 g rull sisse ja korras.

7. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0
    a , okei . no ma otsin ss midagi.

8. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Alguses vaata ikka kas piirajad kõik maas.
    Keeway jaoks pole 65 raske ilma piirajateta. Kui timmis korralikult võib isegi 75 liikuda stock masin.
    Ise soovitaks ka sportsumpsi. Endal on Keeway F-act 2007 ning all Tecnigas Next-R ja valge survevedru. Algust nagu eriti pole(sportsumps vajab teatud pöördeid et tööle hakata) aga peale 15km/h lippab edasi väga korralikult.

9. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0

tänud , ma ss hakkan sportsumpsi poole rohkem vaatama ;)

10. K-Matrix

K-Matrix New Member

6
    0
    0
    Tahaks veel küsida . kus keeway-l neeed piirajad on ?? Variaatorist on mul ära võetud . teisi ei tea , kus asuvadki . oskate aidata ?

11. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    sumpa, niiet ostad sortsumpa, ss enam ppole. 6hufiltris ja seegakarpas d88s . pmst 6eldakse niiet terve see rpller on 1 suur piiraja...

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Õhufiltris kummilotu, selle eemaldad siis kindalt vaja suuremat düüsi ka. Soovitatakse 76 düüs panna.

Jaga seda lehte