Tere ! Tegin alles siia kasutaja , et siin on targemad inimesed ja oskavad äkki aidata . Nii , roller on mul Keeway Matrix (2006-2008) . jookseb praegu väga vähe välja , 55. Healjuhul ka 60 . Aga tahaksin saada ikkagi nii 70-75 km/h kindlasti välja . Kuidas saaks ?? Olen kuulnud rullide , siduri- ja survevedru vahetusest .. Kuigi tahaks täpsemalt teada. Palun aidake , kes oskab. Tänud ette ära
ei saa sa nendega sittagi, osta mingi giannelli reverse või tecnigas next r alla. otsi rkst kasutatuid, saad alla tonni lõdvalt. Vb migi 5.5 g rull sisse ja korras.
Alguses vaata ikka kas piirajad kõik maas. Keeway jaoks pole 65 raske ilma piirajateta. Kui timmis korralikult võib isegi 75 liikuda stock masin. Ise soovitaks ka sportsumpsi. Endal on Keeway F-act 2007 ning all Tecnigas Next-R ja valge survevedru. Algust nagu eriti pole(sportsumps vajab teatud pöördeid et tööle hakata) aga peale 15km/h lippab edasi väga korralikult.
Tahaks veel küsida . kus keeway-l neeed piirajad on ?? Variaatorist on mul ära võetud . teisi ei tea , kus asuvadki . oskate aidata ?
sumpa, niiet ostad sortsumpa, ss enam ppole. 6hufiltris ja seegakarpas d88s . pmst 6eldakse niiet terve see rpller on 1 suur piiraja...
Õhufiltris kummilotu, selle eemaldad siis kindalt vaja suuremat düüsi ka. Soovitatakse 76 düüs panna.