Roller sureb välja

Discussion in 'Help!' started by NOS-, Aug 22, 2013.

1. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Probleem on selles, et vahest näiteks ümber pöörates sureb rollu välja või täna näiteks sõitsin pikka maad mööda gaas põhjas ja tundsin, et hakkab aeglasemaks jääma. Mängisin gaasiga, midagi ei muutunud, jäi aina aeglasemaks, lasin gaasi maha ja mootor suri välja. Proovisin uuesti käima panna, läks veidikeseks ajaks tööle madalatel pööretel ja suri välja, isegi gaasi ei jõudnud anda. Proovides uuesti enam käima ei läinud. Peale 15min seismist asi käis uuesti laksust ja sai ilusti edasi sõita. Teeb sedasi suhteliselt harva(päevas korra või kaks) kuid ikkagi huvitab milles võiks probleem olla.

2. umps

umps Member

362
    0
    16
    Silindri ülekuumenemine, kui sul seda päevas paar korda juhtub siis varsti edu sulle uue silindri ostuga

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    umps,mis täna plaanis?

muidu jah nosu,su föön on kohekohe kottis.

4. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    A miks ta peaks üle kuumenema kui jahutusplastikud jne ilusti peal?

5. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Väga ebaühtlane sõitmine,lahja segu,"kangem" kütus,jahutusplastide alla oled vaadanud? äkki on umbes.25C ja rohkem+päike,siis tõesti ei jõua alati ära jahutada.

6. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Ebaühtlaselt olen sõitnud suhteliselt jah, milline see segu peaks siis olema(et kui palju seda karbussi kruvi sättida)? Sõitnud tavalise 95-ga. Jahutusplastide alla pole tõesti vaadanud.

7. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Vaatasin ka jahutusplastide alla, kõik puhas ja korras. Segu on siis veel kontrollimata.

8. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Keera küünal välja ja vaata mis värvi on otsast.

9. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Njahm, küünlavõtit vaja laenata siis. Proovisin ka segu keerata aga see kruvi nii kinni seal, et ennem keerab kruvi perse kui keeratud saan :O

10. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Oleneb küünlast, 19 või 21 (ei mäleta täpselt) padruniga peaks ka lahti saama.

11. Z0ne

6,380
    1
    38
    Hiinakatel enamasti mina näinud 16'st, nagu ka autodel.
    Tavapadruniga sa ei ulata küünlani, vaja sügavat padrunit, ehk siis küünlavõtit.

12. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    On ka pikemaid parduneid. Mina olen lahti keeranud sellistega küünlaid kui küünlavõtit pole käe-ulatuses olnud.

13. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Pole sellist pikka, aga muidu mul segukruvi jumala kinni, ennem keerab kruvi perse kui lahti saab.

14. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Nii võtsin küünla maha. Küünla ots oli täiesti must(tahmane vb, mingi 1mm otsast), siis oli täiesti puhas. Samas nagu täiesti kuiv oli küünal ehk kõik kütus oli ilusti ära põlenud jne. Pilti ei saanud teha kuna aku oli tühi.

15. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Täna käisin ka sõitmas aga ilma, et laseks rolleril välja surra jäin gaasiga mängima ja gaasi peale hoidma ja siis masin töötas nagu natuke pöördes olles aga edasi ei jõudnud liikuda ehk nii palju pöördeid ei kogunud. Kui lasin gaasi maha siis suri ka kohe, muidu olekski võinud jääda mängima gaasiga. Vaadates aga kütusefiltrit oli selles ainult väike tilk ehk karbussi ei jõudnud midagi. Kas see peabki niiviisi olema, et tõmbab ise rohkem peale mootori käivitudes või peab filter ikka täis olema pidevalt?

16. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Mul juhtus kunagi SR il sama, mul oli põhjus selles, et kütusepaak tõmbas vaakumisse ja ei saanud enam kütust peale. Ma ei tea küll miks ta seda tegi, kuid mina lahendasin probleemi sellega, et tegin paagi korgi sisse väikse augu.

17. Z0ne

6,380
    1
    38
    SR'i paakidel üleval on ülevool, arvatavasti oli kas umbes või kinni pandud.
    Ehk siis NOS võiks proovida pool lahtise korgiga ringi sõita, juhul kui on keeratav kork.

18. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Vaatasin, et auk olemas, puhusin veel läbi, õhk tuli ilusti läbi niiet ilmselt korgis viga pole...

19. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    Vaakumklapp laseb vaakumi välja ehk vaheta vaakumklapp välja ja sõida lolliks ennast :)

20. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Otsest pealevoolu pole võimalik teha? Ehk panna voolama bena 24/7?

Jaga seda lehte