Rolleri arvelevõtmine

Discussion in 'Help!' started by kermo144, Juuli 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Tere, olen kuulnud mitut varjanti, pole siiamaani aru saanud, kas rolleri arvelevõtmist pikendati 2013. 1 jaanuarini ?
    Eile raadiost kuulsin, et ei või enam rolleriga sõita, kuna pole arvel.

Oleks abi vaja, sellest oleneb mu saatus 8)

Ette tänades, Kermo144

2. exiden123

exiden123 New Member

351
    0
    0
    rollerit saab võtta lihtsutatud kavas arvele 2013 a 1jaanuarini, kui pole arvel ja puutub kehtiv kindlustus poliis siis lükka kuuri alla.

3. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Mul seisabki praegu ta kuuri all :lol:
    Praegu siis sõita ei või, kuna puudub kindlustus ja pole arvele võetud.
    Aga ma sooviks veel teada, et kas alaealine saaks enda nimele rolleri võtta ?

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Alaealine saab rolleri arvele võtta ning kindlustada enda nimele, kuid arvele võtmiseks peab olema kas vanem kaasas, või vanema kirjalik nõusolek/luba.

Sõita ei või kui number ning kindlustus puudub.

5. xLx

xLx New Member

23
    0
    0
    Käisin ise ka mingi aeg arvele võtmas, väga lihtsalt saab. Täidad sinise blanketi, selle taha kirjutad kus rolleri said või kui ostad siis teed ostumüügi lepingu ning täidad selle sinise blanketi ja saadki arvele.

6. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Käi per...se! :lol: Jälle üks lollpea kohal, kes mitte millegist aru ei saa. Teemasid siin sellest perseauguni, aga mõistust niipalju pole, et otsingut kasutada.

7. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Kes sul lubas siin mõliseda ? :lol:

8. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Möliseda? :eek: Sa taun õpi foorumit kõgepealt kasutama ja siis tule räägi mölisemisest.

9. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Käi na..ui siit ?!?!

10. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kuule kollanokast pasalasu, õpi, kasva ja arene. Siis tule foorumitesse asju ajama. Praegu sa veel ei oska.

11. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Hahahhahaha, na..ui- nahhui, ma ei tahtnud ropendada, mine arene mõnda aega nukataga ja siis ära enam tule haukuma. :lol: :lol:

12. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Mina pean arenema :lol: Idioot ei oska foorumis otsingut kasutada, teeb teema, millest jahutud perseauguni ja mina pean arenema. Hahaa. Vaata korra peeglisse nüüd. On ju loll nägu, mis sealt vastu vahib? Ikka täitsa loll ma ütlen.

13. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Sina, kes rikud teiste teemasid.., ütle mulle, kes keelab mul teemasid teha ?? , ma lhtsalt ei viitsi otsida.....

14. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Pealegi, ma olen enne registreerunud kui sa! 8)

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Rikun millega? Kas oled üldse foorumireegleid lugenud? Ma küll kahtlen. Loe vahelduseks, aga sa loll ei leia ju neid üles :lol: See, et sina ei viitsi teebki sind täielikuks lollpeaks kuubis.

Sa ikka päris ela sündinud. Mina olen siin foorumis juba aastaid figureerunud. See, et aeg-ajalt uue kasutaja teen ei ole mingi näitaja.

16. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Pff, muidugi pole lugenud ju, lihtsalt pole vaja, eelmine kord me ka vaidlesime, teemaks oli numbrimärgi asukoht, mis oli amordi küljes ja sa rääkisid kohe mentidest, et neile see ei meeldi vms ja AVALDASID OMA MÕTTEID, mis polnud viisakad...
    Mul on üks ja ainuke kasutaja RK-s.

17. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Mine ikka persesse mis ila :lol: Eks ta pole jah ebviisakas rääkida, kui sinu tegevus oli ebaseaduslik :lol: need EI olnud minu mõtted ja luulud. tegelikult EI meeldi need tõepoolest politseinikele. Ei peagi, sest on vastuolus seadusega. Mis sulle arusaamatuks jäi? Mõistus ei näri läbi seda asja vä? Ei saa aidata kahjuks, kui puudega oled. Pead sellega hakkama saama.

18. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Mulle pakub see rohkem nalja :lol:

19. kermo144

kermo144 Member

336
    0
    16
    Mina tänaseks lõpetan siin teemas vaidlemise. 8)
    Peace man.

20. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    ou jott võta veidi tuure maha!
    Alaealine saab võtta enda nimele. kui sul on rolleri dokumendid olemas,siis on lebo arvele võtta ,aga kui sul pole dokumente ,siis läheb kauem aega.
    Võta enne jaanuari arvele kindlasti.

Peace!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte