Rolleri elektrisüsteem. (Kiirelt abi tarvis)

Discussion in 'Help!' started by Erroho, Apr 17, 2011.

1. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Sain siis endale rolleri(Marki ei oska öelda, igatahes on tegu mingi 4t hiinlasega). Masinal on aga kogu elektrisüsteem maha võetud. Mootori küljest tuleb 4 juhet (2 andurist ja 2 mähisest). Olemas on mul veel CDI, kommutaator (see hall karp neljase pistikuga), süütepool, aku, starterirelee ja starter. Tahaks siis teada kas mul on vajalikud jupid olemas, et masinat tööle saada? Ning kui on, siis kuidas neid ühendada?

Ärge kohe näkku hüpake. Oleks lihtsalt hädasti abi vaja.

2. kongo

kongo New Member

26
    0
    0
    Kool õpetab,et elektri juhtimiseks on tarvis alati - ja +,usun,et esmalt oleks vaja sul aku pealt vedada starteri releesse 2 juhet,releele peaks saama ka ´- ja + juhtme,siis relee mähis töötab,sealt edasi ehk siis mootorisse juba(küünalde peale?)?
    :oops: täpselt ei tea kuidas see käima peaks,aga üritan anda lihtsalt ülevaadet kuidas aru peaksid saama kust kuhu elekter peaks minema.
    :D ise arvan,et mida rohkem lahti sul see roller on,seda lihtsam peaks olema seda kokku panna.

3. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Oskab keegi äkki joonise teha/soovitada???

4. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Siuke küsimus, et kuhu/kuidas ma need 2 juhet, mis starterirelee küljest tulevad, ühendama pean ???

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Üks läheb elektri starterile, teine VIST akule. Pole kahjuks kindel.

6. Erroho

Erroho New Member

49
    0
    0
    Oskab keegi täpselt öelda kuidas tuleb ühendada?

Jaga seda lehte