Tahaks küsida, kas julgeb ööseks rollerit ntx tartus kuskil majadevahele jätta nii, et lihtsalt rool lukus ja võtmeid pole? ja nagu kui suur tõenäosus oleks et rollerit hommikul enam pole? on kelelgil kogemusi?
Kui enda rollerit tahad jätta siis mõtle parem ümber. Väga suur tõenäosus et seda siis pärast pole sul enam.
mh.. krt siis vist ei saagi mõne sõbra juurde ööseks minna kellel garaaši pole :? rolleriga vähemalt mitte...
ise olen hoidnud Tartus annelinnas kortermajade vahel kuskil 5 korda ööläbi... rool pole lukus olnud kuna DH'ga lihtsalt ei ole roolilukku... siiamaani alles.
Tartus on jh mittesoovitatav enda rolli niisama välja jätta.Siin viiakse kuuridest ja trepikodadest neid koguaeg minema.
janno kuule mai julge isegi mingis v2ikeses kyla asulas seda kuskile kuuri alla j2tta sul oleks vaja mingit lehmaketti.. et see kindlalt postikylge panna.. ja mitu korda ymber rollu toppida.. minu soovitus v2hemalt v6i vii tasulisse parklasse vms..
ise olen küll läbudel jätnud zid - i korteri ette(ka samamoodi rooilukk ja süütelukk peal) mitte midagi ei olnud. aga ma polnud ka annelinnas. sinna küll ei jätaks ega ka karlovasse. tähtveres olin muidu :wink:
ise olen paar korda ikka hoidnud mõisavahes rollerit sõbra maja ees, aga õnneks minema ei viidud. aga sõbral varastati sõbranna maja eest kunagi roller ära, aga roller saadi kätte ülejõe poe juurest.( süütelukk oli muugitud ja roolilukku üritati maha väänata ) nii et ei tea, igaksjuhuks pole mõtet jätta.