Rolleri karpa probleem vist .

Discussion in 'Help!' started by sparc0, Nov 16, 2011.

1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Tere , selline mure et panin teise 4 taktilise rolleri karburaatori enda rolleri peale , ja sõita sellega korralikul ei saanud , nimelt siis kui peale panin
    ja proovi sõitu tegin oli selline asi et kui 0-20 km/h kiirendasin isegi kui vaikselt vahet pole kuidas aga rohkem ta nagu ei lasknud hoogu üles võtta :roll:
    vähendas kiirust mul ja siis j2lle sai umbes mingi - 2...25 kmh sõita , teise rolleri peal töötas se korralikult , olen muutnud kõik nõela astmed ja samuti olen ka reguleerinud segu kruvi , kui mul teine karpa oli rolleri peal siis sõitis korralikult , rolleri tippkiiruseni! :| Rolleriks mul endal 4t

Kõik soovitused abid on oodatud , Ette tänades !

2. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    kui soovitusi ootad kaa siis pane 2t rollu karbuss peale sest 4t hiina karbussi suht hälve timmida.

3. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    sobib ka ikka nii ?50 cc karpa ?

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Väikest sorti ümberehituse peab tegema, kinnitus ning gaasitross ei sobi kohe, muidu aga töötab küll.
    2t puhul ei võeta 50cc karpa ja 125cc karpa, võetakse suuruse järgi(16mm,17.5mm,19mm jne)
    Ma arvan lihtsalt et sellel teisel karpal on väiksem düüs sees, vaata kas vähema gaasiga saab sõita korralikult.

5. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Kuulge, sellele vennale pole küll midagi mõtet seletada, niikuinii ei saa ta sittagi aru. Säästate oma aega. Ühes teemas soovitasin talle varikasse M8 mutrid raskuteks panna.

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    isegi kui ma vaikselt alustan , ehk siis natuke gaasi lheb 20 välja ja ei lase edasi :S

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Lugesin jah. :lol:
    Aga ega igaüks alustab kusagilt, mul nagunii midagi targemat teha pole, niiet paar sõna võib siia kirjutada.

Võta oma vanalt karpalt düüs välja ja pane uude karpasse sisse, siis peaks natukene normaalsemalt edasi minema.
    Õhupuhasti on ikka peal? Või oled koonuka pannud?

8. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    õhupuhasti on peal, puhastasin ka . düüses võib viga olla :O ?

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    õhupuhasti on peal, puhastasin ka . düüses võib viga olla :O ?[/quote]
    Kui on liiga väike, siis teebki masin täisgaasil BOOOooo.. ja pidurdab.

10. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Tänan .
    Vaatan üle !

11. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Kui on liiga väike, siis teebki masin täisgaasil BOOOooo.. ja pidurdab.[/quote]
    läheb tippkiiruseni , aga selline asi et kui mingi max gaasil ja natukene lahti lased siis sõuab paremini edasi mis se t2hendama peaks ? karpa gaas keerab üle ?

12. Z0ne

6,380
    1
    38
    läheb tippkiiruseni , aga selline asi et kui mingi max gaasil ja natukene lahti lased siis sõuab paremini edasi mis se t2hendama peaks ? karpa gaas keerab üle ?[/quote]
    Düüs pole täpselt õige, tahab kas väiksemat või suuremat.
    Täisgaasil on segu natuke vale, gaasi vähemaks lasta läheb segu paremaks ning mootor töötab paremini.
    Sõida natuke maad täisgaasil, siis peatu ja sureta kohe välja, peale seda keera küünal välja ja vaata mis värvi on. Selle järgi saab kõige kergemini teada kas on natuke väike düüs või natuke suur düüs.

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    eeem , mul oli küünal suht taga otsast natuke musta värvi sellist või tahmast , mis ma tegema pean suurema või v2iksema ? aga küünla pean ka uue ostma :D tagajärjest tuli küünlal üks plönn ära ja ei l2he k2ima homme ostan uue automaailmast :D
    Aga Üks Suur Mure On se et Mu peaDüüsel ei ole numbrit ! :S

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    Küünla värvi vaadatakse otsast, seal kus küünla diood on(pulk keskel)
    Düüsil on alati nr peal, mõnel on üleval, mõnel on küljepeal.
    Kui on musta värvi, on rikas segu, tahab paar ühikut väiksemat düüsi.

15. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    Küünlal ei ole sul mingit dioodi :eek: On keskelektrood ja külgelektrood, mille värvi sa vahtima peadki.

Jaga seda lehte