ROLLERI LOAD VAJA 4 LIIGET!!

Discussion in 'Jutud' started by lokpuito, Jun 13, 2012.

1. lokpuito

lokpuito New Member

48
    0
    0
    Saaks siis millalgi juunis teha lube saku autokoolis, asukoht kus tunnid toimuvad on pärnu mnt, Politsei maja vastas Tallinnas, vaja 4 liiget, võib ka rohkem aga alla 4 ei tehta, hinnaks oleks 156 euri, 8 teooria tundi ja 8 sõidutundi.

Aitäh!

2. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    mv mine otse arki, sõita sa ju oskad, arvatavasti, kui ei siis õpid, ja nii puuaju ka pole et teooriat ise pähe ei saa, lõpus pead ikka tuupima... ja säästadki sitaks raha

3. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Asi selles, et autokoolist läbikäimine on kohustuslik.

4. wwatu

wwatu Member

753
    0
    16
    ee wtf, mingi eelmine üleelmine aasta küll polnd? no siis ma ei lähe küll never sinna, enne maksan trahve kuni autoload saan...

5. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
    eelmine aasta tuli uus liiklusseadus ,kui sa veel ei tea .

6. lokpuito

lokpuito New Member

48
    0
    0
    aga jah andke PS teada , vaja kiirelt.

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kui teooriat õppima lähed autokoolis , mul oli ntx 5 tundi ja rohkem ei viitsitud teha , ja arvatavasti sai kõigile korralikult pähe õppitud , siis teed autokoolis need examid ka ära , maximum katseid on sul 2 , kui kukkud koolis läbi ja tahad uuesti teha , siis pead 5 euri juurde maksma , mul teooria tunnid l2bitud ja viimane katse , õppin veel nata kuni kindel olen ja teen exami ära ja kui saan ära tehtud , siis mulle kirjutab või saadab arki et olen läbinud kooli vms .

8. MartinVä

MartinVä New Member

140
    0
    0
  9. remi14

remi14 Member

121
    0
    16
    tere, aga nt on mul käidud juba autokoolis ja värki, ja ma tahan ARK-i minna ja eksameid tegema hakata, kas nende eksamite eest tuleb ka maksta vms?

10. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    jah .

11. remi14

remi14 Member

121
    0
    16
    aga palju umbes?

12. MartinVä

MartinVä New Member

140
    0
    0
    40€, väga röövel ja kui läbi kukud siis veel 25€.

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    päris nii palju ta vist ei ole ? :roll:

14. MartinVä

MartinVä New Member

140
    0
    0
    On ikka küll, kahjuks. Vähemalt minul oli kuu aega tagasi nii.

15. remi14

remi14 Member

121
    0
    16
    siis on küll jube. :oops:

16. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    mees 40 euri on selle sitase kaardi eest mille nimeks on luba, eksamid iseenesest on mingi 2 või3 euri riigilõivuna.

17. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Kui teooriat ära ei tee ja tahad uuesti teha siis oli ARKis mingi 3.19 vms. Sõidueksami kohta ma ei oska midagi öelda aga teooriat tean:D

18. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Meil valgas väga lollid politseinikud , sõber sõitis öösel rolluga tuledeta(tuled olid läbi) ja ment peatas , sõber muidu 14 , talle tehti protokoll aind sellest et ilma tuledeta sõits , sis sõber küsis et , kui tuled korda saan võin edasi sõita ? sis ment ütles jah , et kui tuled põlema saad , võid edasi sõita , kuigi tal lube polnud , ja löödi teda andmebaasi sisse , ja nähti et ta lõpetas rolleri kooli kursuse , ja sllprst lubatigi , aga lube polnud , midavi**u naq , l2hen ka sõitma praegu , sis raudselt saan 3nda trahvi , :D mdgi ennem polnud mul lube kui trahvi sain . Pärast kui politsei peatab , ütlen sama , et üks politseinik lubas sõita niimodi kui kursus läbi siis võib . Niimodi ju tegelt ei või ? või saan ma milleskis valesti aru ? :roll:

19. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
    am katil pole lõppueksameid koolis mistõttu saad sa suurema trahvi kui ntks samas olukorras a katiga.

Jaga seda lehte