Terv RK rahvas, kuhu te panete endale numbrimärgi? Kas panete selle vana porilaua tagasi või siis mingit teist moodi? Aitäh (Vabandan, kui see teema on juba olnud)
Ja kindlasti üritad numbri veel vertikaalselt paigutada? Saad sinimundritelt selle eest nii, mis sahiseb. Tehasest väljununa oli kindlasti sinu junnil olemas numbri jaoks spetskoht olemas ja seal peab see number ka olema. Selle taha sa ei poe, et mul pole porikat ja pole kuskile kinnitada.
Ja ei poegi, vaid panen variaatorikaane üles, amordi kõrvale et oleks ilusasti näha. Kui sinna isegi ei saa/sobi, saan alati panna taguratta taguse porilaua(Piaggio NRG, gilera Ice ja taolised) külge ning selle külge kinnitada.
Tahaksin täpsemalt teada kuhu saaks Aprilia sr50r'ile numbrimärki panna? Leidsin sellise pildi: http://www.upload.ee/image/2301091/2012 ... .15.23.jpg Keegi teab kuidas saab nii panna? (Loodan, et kasutaja "Padi" ei pahanda)
türa mis läbu siin käib, küsis kuhu panete, tulistate siin et politseile ei sobi plaplapal... endal arvatavasti tuleb selline: hea ei varja underit jne ära, sobib ka imo...
Ei ole ju ilusti näha! Jah tagant otsevaates ja veidi vasakult küll, aga minnes juba veidi paremale ei näe enam sittagi. Kalded ja kraadid värgid on seaduses kõik kirjas.
Lugege seadust ja vaadake kas ja kuhu tohib panna, üldjuhul on tehases juba ilusti nõuetele vastav koht olemas.
Kuule, ma olen samamoodi siin korduvalt soovitanud erinevates teemades seadust lugeda, aga mida sa soovitad, kui nad vost loevad, kui loevad, aga loetust nad kohe kindlasti aru ei saa.
jumala eest mis te arvate et mendid ise teavad kõiki seaduseid nagu näietks et ei tohi sõidtada alla 12 aastaseid lapsi mootrrattaga ja muud? Seaduses oli krijas et numbrimärk peab mingi 25 meetri vms kauguselt olema nähtav ja variokaane küljes on nähtav, kui ment ei mölise siis seadus ei huvita.