Tere,selline mure,et eile võttis politsei mind öösel kinni kuna mul ei olnud registreerimismärki ja nad veel ei uskunud et roller minu oma on.Andsin neile mingi pooleli oleva ostu müügi lepingu,kus oli müüja allkiri ja tema andmed,küll aga seal ei olnud kirjas mis mudel,müüja väitis mulle,et tal on dokid kadunud,uurisin selle firma kohta,mis seal mustamäe teel oli,see on nüüd pankrotis,keegi teab selle nime! Mida teha,tahaks edasi ikkagi sõita,praegu on keeld peal! Kui palju maksab registrisse võtmine?
Registreerimine • Enne käesoleva seaduse jõustumist kasutusel olnud mopeedid, välja arvatud pisimopeedid, peavad olema registreeritud ühe aasta jooksul käesoleva seaduse jõustumisest arvates, st hiljemalt 01.07.2012 (§ 264 lg6). Kuidas mõista seda?
Endal on olnud täpselt sama lugu! Sa vaidle vastu, et praegu võib ning nad peavad kontrollima, et kas peab olema registris või mitte... Aga praegu veel ei pea. Ja minu teada peaks olema arvelevõtmine olema 16€ + kindlustus (oleneb kus teed kindlustuse).. Parandage kui info nati vigane!
Ära põe ja saada see ment järgmine kord puu otsa .Kuna sa võid vabalt praegu ilma dokideta masinaga sõita pea asi,et vanus klapib lubade suhtes.Kui tahad masinat arvele võtta ja sul puudub paberid teed seletuse .Ostsin naabrimees peetja käest .Kui sa ise tead mis masinaga tegu siis ütled arkis ja nemad võtavad kuskilt poe lehelt antud masina kw pikkuse laiuse jne ning regavad ära .Siis teed kindlustus lepingu ja kodus teed hiljem kindlustuse ,kui tahad sõitma hakata .Mõni tark sõidab aga praegu nii nagu kirjutasin ja märki küljes pole ja ,kui pollar kinni peab paneb raami numbri registri ja oh üllatus ratas registris kindlustust pole .Just regasin omal ühe ilma dokideta ratta ümber .Alates esimesest juulist ei tohi enam dokideta sõita ja peab olema regatud ,ning kindlustatud .