Rolleriga rajale! Tartu 11.08 Lõunaka parkla!

Discussion in 'Jutud' started by MMA, Nov 1, 2012.

1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Niisiis nagu pealkiri räägib on teemaks rollerid rajale. Lahkame selle teema ära, et ei tekiks valearusaamasid sellest hobist.

Kindlasti esimene asi mida on kuulda: " see on ju kuradima kallis
    "

Minu vastus teile, see pole kallis, alustada saad oma originaal masinaga ja kui ta nii originaal pole siis viia ta kooskõlla reeglitega ja neid stokke juppe saab siin säästukange raha eest! Ja kui tahate kõvamasse klassi minna siis on jah natukene kulukam kuid mis hobi ei rööviks raha, neid võib lugeda siin kahe käe näppude peal kokku.

"mul pole sõiduvarustust"

Kindlasti on paljud motoklubid nõus toetama noori kes tahavad rajal paugutada ja ei võta seda lambist peast teaksin kohe teile ette lugeda vähemalt 5 motoseltskonda kes aitaks, ja alati ei pea olema nahkkombe mõndades klassides võib ka krossi riietus! Eelmine aasta sain minagi toetust Mc 39 käest ja täiesti tasuta rentida sõiduvarustust

"Ma ju ei oska niimoodi sõita"

Keegi ei ole sündinud põlv maas rajal, harjutamine ja arenemine see ongi see võlu!

"Ma ei taha osta seda aastast võistluslitsentsi"

Sa ei peagi, võid osta kohapealt ühekordse kui sa ei plaani kõiki võistlusi kaasa teha, jätad 2 korda mäkis käimata ja ongi olemas!

"mul pole ju jog-r või zip või selline kerge masin"

Mis siis, masin ei tee sõitjat sõitja teed masina!

Võite arvata, et see rollerisõit on nagu ratastoolidega kiirendamine. Kuid see pole tegelikult niimoodi, adrenaliin on kindlustatud ja ma olen 100% kindel, et terves selles rolleriklubis on peidus palju talente kes sõidaks väga kõvasid aegu rajal ja kellele oleks rolleritega võiduajamine hüppelauaks suurematesse liigadesse. Kui tahate sõitma tulla ja jätate vaid nende eelnimetatud vabanduste pärast tulemata siis olete lihtsalt nõrgad!
    Lõpetage tänaval kiirendamine ja gaasiga tagal jahtimine tehke enda uhkest sõiduriistast tige rajamasin! Selle teemaga pole mul mingeid omakasu tagamõtteid vaid tahan, et teil tekiks huvi selle asja vastu ja saaks mõnusa seltskonna kes looks kontrasti eesti rolleri võistlustele ja mitte ainult !

Kõike head ja võite julgelt avaldada enda arvamust siia teemasse ! Ja küsida nõu kõige selle teema kohta nii minult kui ka põrguvärgi käest ma usun et suudame teid aidata!

Ja, et minu aitamine ei piirduks vaid mölaga siis pakun kellegile kohta stock klassis sõita Aprilia sr-r`iga mis on hop`n go vormis !

2. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Re: Rolleriga rajale!

MMA is back! Selle jutu peale peaks küll nüüd nii mõnigi huviline ikka kuskilt nina välja pistma ju. ;)

3. Typhoon

Typhoon Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,208
    0
    36

kas 50 enduro/supermoto kuulub ka nende hulka ?

4. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

kahjuks ei, need klassid mõeldud variaator ülekandega tabureti asendiga masinatele! kuid nagu näha su alakast siis sul benelli ja see sobiks vägahästi!

5. Typhoon

2,208
    0
    36

sobiks küll , aga asi ei liigu õieti aga muidu tipp kiirust kogub ja igast , aga see ei kuulu stock masinate hulka pigem mingi sport klass

6. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

Kui asi vaid timmimise taga siis mul väga hea õpetus 2t timmimise kohta mis leidsin netist, millejärgi talitan ka nüüdsest ise.

Arvatavasti jäävad reeglid samad nagu eelmine aasta seega piilu neid reegleid vaata kuhu enda masin platseerub

7. Typhoon

2,208
    0
    36

Ilmselt saaks hakkama sõiduga amatöörklassis tuleks hea koht ka , harjutamas käidud ja värki varustused olemas , linnas koguaeg 80-90 spidos

8. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

jutt ei maksa! Vaid teod!
    Ja linnas kihutamine pole in.. Aga loodame näha sind siis järgmine aasta rajal

9. Typhoon

2,208
    0
    36

selleks ajaks on masin muutunud , aga eks näis vb isegi võtab kuskilt osa ehk.

10. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36

Lisaksin omaltpoolt niipalju,et kellel vähegi asja vastu huvi ja soov tulla võidusõitma,siis kindlasti tuleks arutada asja kodus vanematega, sest nemad on teile sponsorid ja toetajad nr1. Teiseks võite pöörduda firmade poole kes on seotud rollerite võidusõiduga , Camex , Autofrend , Mulgimotoäri , CNparts jne...
    Teid kindlasti aidatake ,kui on olemas kindel huvi ja tahtmine asjaga tegeleda!
    Minupoolt oleks veel selline soovitus , kui vähegi võimaldab,siis ehitage roller millega käite ainult võistlemas ja ei sõida sellega tänaval,sest muidu võib juhtuda nii,et selleks ajaks kui tuleb minna võistlema on juba kõik jahedaks eputatud sõprade ees.

Kohtumiseni rajal!

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

Mtea ise tahaks kyll stock klassis pinistada rajal aga suzuki sepia pole just parim,et sellega mingi konkurent olla ja lisaks sellele on see paberimajandus muarust suht ulme :|

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Lisaks veel probleemiks transport mis mulle ka otsustavaks sai, kuna võistlused toimuvad erinevates linnades, siis kärutamist tuleb korralikult ja puudub auto kuhu asi sisse mahuks ja käru maksab ulmelt, rentida on kallis ja vanemad ei viitsi kärutada igalepoole.

13. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

MV, kas tõesti 10 euri käru eest on palju w :eek: :eek:

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

http://www.alexela.ee/haagiste-rent-3/ tasuks natuke uurida enenm kui rääkima tuled.

15. Typhoon

2,208
    0
    36

Mul Käru ja Vw Sharan olemas :p , kusjuures kui teist korda rksse tulin lugesin pealkirjast "rolleriga tagale"

16. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

sellepärast olekski väga ökonoomne kui oleks suurem seltskond kuskilt minemas, et saaks klappida sõidukulud kellegi poolt transa jnejnejne. Et väikse lisaraha eest v isegi tasuta kui jääb või väike kõrvalepõige toob kohale kindlasti keegi kes juba võistlustele minemas seega selle taha ei jää asi kindlalt.

paberimajandust pm polegi ju, no kui teed aastase litsensi siis natukene on kuid kui võtad ühekordse kohapealt siis pole mingit paberimajandust vaid kaasa id kaart kui vanus alla mingi ea siis vanemlik nõusolek ja ongi olemas ju

17. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Räägi camexiga, nad on nõus võtma bussi masina, kuni ruumi üle on.

Sirgel võib alla tõesti jääda, kuid sepiad väiksed ja kerged, läbi kurvide piisavalt kiirelt siis võiduvõimalus olemas.

18. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36

Mitte ainult kurvid vaid ka väike kiirenduse eelis.

19. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
  20. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

Mtea ise võtaksin stock klassi sõites omale jog z-i, minarelli mootor siiski ja väga hea juhitavusega ning kerge :roll:

Jaga seda lehte