Pole täpselt aru saanduki milles asi. 1) kõigepealt panen rollu tööle siis ja kui sõtma hakkan võtab pöörded üles nii nagu peab onju aga siis kui mingi 100 m läbitud on siis laseb pöörded maha ja sureb välja. 2)üritan uuesti kävitada siis läheb mingi 2-3 minta enne kui tööle hakkab siis lõpuks kui tööle saab läheb ilusti minema ja kiirendab kuskil 30-ni noh ja siis keera gaasi palju tahad kiiremaks ei lähe no ja lõpuks kui mootor soojaks on saanud hakkab alles lippama muu informatsioon : roller on täielik hiinakas (mootor 4t) roller on umbes 3500 km läpi sõitnud roller on hetkeseisuga 1,5 aastat vana(niiet suht uus) ostsin rollu uuena sissesõit on tehtud korralikult alguses oli tipp 75 km/h nüüd kõigest 60 km/h PALUN AIDAKE!!!!!
enam ei saa üldse sõita lihtsalt sureb välja ja kõik. Olen karpast timminud kõiki kruvisid mida tean mitte midagi ei mõika. Mis teha ?
mul sama viga,mul on keeratav bensufilter vahel,keerasin selle korra lahti kallasin sodi välja ja lippas jälle natukest aega,mul karvane tunne et see filter segab korralikult bensu kätte saamist,mul suht oli seal õhk ka vahel,see umbes selline tunne,et bensiin niriseb lihtsalt liiga aeglaselt peale,karpa ei suuda nii kiiresti täis joosta,siis ta puterdab gaasi andes,aga lasen gaasi lahti siis töötab timmilt.
filter on bensu täis ja vahetasin selle bensufiltri isegi vahepeal ära aga mitte midagi proovisin ilma bensufiltrita ka ikka sama