Rollerile käru

Discussion in 'Jutud' started by baltex, Jun 1, 2012.

1. baltex

baltex New Member

123
    0
    0
    Veidi juurutanud mõtet, et kas rolleril või mopeedil tohib olla käru järgi. Teen vahest pikemaid sõite ja suvel tahaks pikemaks kuskile minna siis rohkem asju ka kaasa ja hea oleks kaasa vedada käruga. Kuskilt seadutest pole välja lugenud, et ei tohi olla ja et tohiks olla. Leidsin pildi kus on tehtud mopeedile järelkäru. Ehk on kedagi targemat kes teab sellest midagi või veel parem kui näha rohkem pilte selliste asjade kohta.
    http://rosttillkrom.tsv-blarok.se/#8.10

2. Sec0ndRun-

Sec0ndRun- New Member

236
    0
    0
    Miks ei võiks olla ?
    Ma usun, et ikka võib, peaasi et sellel kärul tuled ja asjad küljes.. nii olen mina aru saanud.

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Nii palju kui uurinud siis mõnedel siklimeestel kärud olemas ning täiesti tänavalegaalsed. Isegi Jawadele saada tehasest järelkäru seega asi legaalne kui ARK'ist läbi käidud käruga.
    Iseasi kuidas käru rollerile kinnitada seadustele vastavalt, et ei tekiks sellega probleeme.

4. baltex

baltex New Member

123
    0
    0
    Hetkel nii palju saanud targemaks et:
    "Kood 614. Haakeseade
    Nõue: mopeedi ja selle haakes oleva haagise haakeseadmed peavad olema projekteeritud ja valmistatud selliselt, et nad oleksid kasutamisel ohutud ja oleks tagatud nende pikaajaline nõuetele vastav töötamine.
    Kontrollimine: vaatlusega."
    Ehk siis et tee millest tahad aga et vastu peaks.

5. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Endalgi see mõte mitu korda peast läbi käinud. Okei, panen käru korralikult haakesse, tuled jms selline külge, AGA rolleri teh.passis ju kirjas, et nii piduriteta kui piduriga haagist tohib vedada 0kg. Mis sellest arvata? On keegi ARK-iga meili teel sel teemal ühendust ka võtnud?

VIhje:

Kood 903. Mopeedi haakes veetava haagise või pukseeritava mopeedi lubatud
    suurim tegelik mass
    Nõuded: 1) ühelgi juhul ei ole lubatud ületada mopeedi valmistaja poolt ette nähtud
    mopeediga veetava haagise lubatud suurimat massi;

6. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36

7. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0

Huvitav, millest see tuleneb? Mis roller su onul on? :D

8. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    italjet formula millele pandud 4t mootor alla.

9. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Terve kodu võtate kaasa siis või? Seni olen mina küll kõik asjad kas kahejala vahele ette ära mahutanud või pagassi.

Jaga seda lehte