Rollerile uus silinder!

Discussion in 'Tuuning' started by Qlimax321, Nov 16, 2008.

1. Qlimax321

Qlimax321 New Member

95
    0
    0
  2. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
    Ei soovita üleüldse sellist rollerit osta. Ja isegi kui ostad siis on sellele juba 80cc mõtekas peale lükata, siis liigub veidikene.

3. w2ikekonx

w2ikekonx New Member

320
    0
    0
    +1
    kui veel pole ostnud siis ära osta, mul sõbral oli..khm...mu 4-taktiline hiinakas stc-b09 tegi ka sellele igatpidi ära

4. quadracer

quadracer Member

241
    0
    16
    see on mõttetu roll aga kui sa selle ostad siis 70cc silkut on sellele müüa küll

5. x8r

x8r New Member

722
    0
    0
    kui sa tahad tuunida siis osta parem mingi 2t roller, aga kui sa tahad liikuda a - b siis sobiks....

AGA MINA EI SOOVITA PILUSILMASID.. NB !! need ei pea kaua vastu. 12k sa saaksid juba sit rkst endale korraliku sri

6. w2ikekonx

w2ikekonx New Member

320
    0
    0
    se on ka 2t muide :lol:

7. whist

whist Bännitud Bännitud

64
    0
    0
    Kle olgem ausad ega ikka ükski roller kaua vastu ei pea. Minu keeway pidas kuni 7k km suht hästi vastu(siis müüsin maha), aga kui vaadata siin jolleriklubis kuidas osad sr /streedid lagunevad juba pärast 1k km, siis ma pigem ostaks 9-12k eest omale mõne hiinaka sõidaks paar aastat ja edasi liiguks mõne mootorratta/auto poole. Kõik oleneb kuidas sul veab ja kuidas hoiad seda masinat(muruniidukit).

8. mesa.

mesa. New Member

202
    0
    0
    whist ikka päris nii küll pole.
    Sri'd ja aeroxid peavad kordades rohkem vastu, kui hiinakad...
    Minu stock aeroxil on ls 20k ja sõita saab veel väga hästi
    tipp on ~80... :wink:

9. whist

whist Bännitud Bännitud

64
    0
    0
    Noo ma tõin näite, loomulikult kõik masinad ei lagune. Ega need hiina masinad kah kohe ära ei lagune, käivad küll need 2-4 aastat.

10. w2ikekonx

w2ikekonx New Member

320
    0
    0
    2-4 aastat? siis peab ikka rõvedalt joppama...minuoma alustas lagunemisega juba esimesel hooajal ja ei ütleks et ma masinat oleks "h**ranud" vms :wink:

11. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    mul keeway olnud 2A, 18K ls, igasugu tuuning juppe t2is, ja 1 kord olen ainult tee 2rrde j22nud, kõik on nii nagu peab

Jaga seda lehte