Tahaksin teada ennem kui ostma hakkan ,et kas sellele rollerile http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... =price.ASC sobib 70cc silinder??
Ei soovita üleüldse sellist rollerit osta. Ja isegi kui ostad siis on sellele juba 80cc mõtekas peale lükata, siis liigub veidikene.
+1 kui veel pole ostnud siis ära osta, mul sõbral oli..khm...mu 4-taktiline hiinakas stc-b09 tegi ka sellele igatpidi ära
kui sa tahad tuunida siis osta parem mingi 2t roller, aga kui sa tahad liikuda a - b siis sobiks.... AGA MINA EI SOOVITA PILUSILMASID.. NB !! need ei pea kaua vastu. 12k sa saaksid juba sit rkst endale korraliku sri
Kle olgem ausad ega ikka ükski roller kaua vastu ei pea. Minu keeway pidas kuni 7k km suht hästi vastu(siis müüsin maha), aga kui vaadata siin jolleriklubis kuidas osad sr /streedid lagunevad juba pärast 1k km, siis ma pigem ostaks 9-12k eest omale mõne hiinaka sõidaks paar aastat ja edasi liiguks mõne mootorratta/auto poole. Kõik oleneb kuidas sul veab ja kuidas hoiad seda masinat(muruniidukit).
whist ikka päris nii küll pole. Sri'd ja aeroxid peavad kordades rohkem vastu, kui hiinakad... Minu stock aeroxil on ls 20k ja sõita saab veel väga hästi tipp on ~80... :wink:
Noo ma tõin näite, loomulikult kõik masinad ei lagune. Ega need hiina masinad kah kohe ära ei lagune, käivad küll need 2-4 aastat.
2-4 aastat? siis peab ikka rõvedalt joppama...minuoma alustas lagunemisega juba esimesel hooajal ja ei ütleks et ma masinat oleks "h**ranud" vms :wink:
mul keeway olnud 2A, 18K ls, igasugu tuuning juppe t2is, ja 1 kord olen ainult tee 2rrde j22nud, kõik on nii nagu peab