et siis rolleriload kadusid kuidagi moodi sõiduajal tagataskust ära,ja nüüd lube pole. kas oleks võimalik neid veel kuidagi taastada ,kui ark-is midagi sebida?!
mine arki ütle et kadusid ära ..kirjutad pisikese seletuskirjaja saad duplikaadid...endal kadusid ka aga kohe kui uued käes leidsin vanad üles...diivani alt :lol:
Kindlasti saad,neil ju olemas,et oled sooritanud selle selle ja luba on väljastatud.Ise olen lubateta sõitnud ja siis politsei on kinni pidanud,ning olen enda andmed öelnud ja nad on järgi vaadanud,et mul on olemas load.
sul ei saa ju 2 paari lube olla?..samamoodi nagu pangakaartki..kui kehtivuse kaotab(kui sa ta ära kaotad ja üles leiad) siis lõigatakse se pooleks ju ja kui uue passi teed siis lõigatakse 1 nurk vanal passil ära
no passil vbl ja lõigatakse midagi sest seal mignid kiibid ja asjad sees aga mopeedi load pm nagu paber ju peale kirjutatud ja seal pole isegi mingeid holokramme vms :roll: nii et ma arvan et vahet pole kummad load sa ette näitad :wink:
no kui mind ükskord kinni peeti siis küsiti aind et kui vana oled ja dok. ka on? nätasin ette ja vaatas vist ainult nime! üles leidsin nad nii et tuttav kes vahepeal puid lõhkumas käinud läks jala juhuslikult põlva poole ja leidis tee äärest,peaaegu põllupealt need.ja viis need minu ema kätte.niguinii sõidan vanadega ringi, kuna uued nii ilusad,ei taha ära määrida ja ära kaotada neid.