Okey. Teada on siis, et selle aasta jooksul või järgmise aasta algul tuleb välja seadus: KÕIK ROLLERID PEAVAD OLEMA REGISTREERITUD JA NEED MIS EI OLE KONFISKEERITAKSE. Nii. Suht paljud on enda rollid haigelt ära tuunind jne. Lähete ARK-i registreerima ja mis teete? Vahetata kiiresti kõik jupid tagasi stockiks või ei lähe ültse kohale? Kui ARK-i registreerimisele läheb siis on teada, et välimust võib olla tuunitud, aga sisemust EI TOHI ÜLTSE. Müüte rolleri maha ostate uue või midagi muud? Avaldage enda arvamus
noh see et piiraja peal see ei loe. sul võib 10 kah minna välja aga kui tuuning jupid peal siis ei saa numbrit peale ja ei või sõita
Jaaa nad hakkavad nüüd kõigil mootoreid lahti lammutama, kujuta ette, kui palju aega selleks läheks. :wink:
Ma arvan ka ,et kui mingi sport sumpa on,et kohe ei saa arvele võtta.Mõned poed panevad ise kohe sportsumpad peale ju :roll: Aga eks siis järgmine aasta vaatab seda,mis saama hakkab.
no ega ma kah nii täpselt ei tea. ARK-is töötab ema sõbranna temalt küsisin, seal öeldi, et suht kaua teevad ühele rollile ülevaatust
Põhiline on see et roller ei läheks üle 45 välja. Sul võib juu tuning peal olla aga kui roller üle 45 ei lähe siis peaks ikka läbi saama.
põhimõtteliselt nad teevad samu asju mis autoga vaatavad kas pidurid tõõtavad tuled ma arvan eks tuleb kunagi järgi proovida
sai seda kunagi uuritud. arkist öeldi nii et tehnilist kontrolli ei tehta. ainukesed asjad mida kontrollitakse, on pidurid ja tuled.
jaa mul uuel masinal ka tehniline pass sveitsis tehtud, ülevaatusel käinud koguaeg, ja masin läheb üle 50ne ilusti
Registreerida saad seda ikka.. ainult sel juhul mitte mopeedi, vaid motorollerina. Sel juhul aga enam vanus ( 16a ) või rollerijuhiluba ei aita.