Sain siis vahetada aeroxi runneri vastu. No roller vajab nokitsemist. Mootori poolest siis: Silinderolini Sport 70cc Väntvõll:Stock Karpa:17,5 dellorto Klapidolini sidur:stock Rihm:Malossi Sumpa:Stage 6 Pro Replica praegu rohkem meelde ei tule. mulle eriti ei meeldi et need tulede ja suundade lülitid on ehitatud kondli sisse ja spido on ka veits nõme.
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc See oli hiljuti 3500 eeguga müügis,aga siis tal polnud gondlitel värvi.Praegu näeb üsna kena välja isegi,natuke tööd pisivigade kallal siis hää..Mis värk selle esihargiga on?Kõver?Edu!
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc Mulle endale meeldib runner aga tee siis see runner kah korda nagu roxi tegid. Aga see spido saada kuhugile avarustesse, korralik värv peale, muretse normaalne summ peale, ja rohkem ei oskagi midagi öelda. Istme nahk kah vaheta ära
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc mõned pildid veel sellest masinast: värvi kvaliteet on sellel ikka vägahea võrreldes tolle aeroxiga
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc sind ikka kisuvad need värvid Aga mis arvad lexusstyle tagatulest? ja pcd underist? sobiksid nagu maazikad sinna alla 8)
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc Kujutad sa ette kah, kui ilusaks annab runner teha, ma pakun, et sa pole sinnapoole veel mõelnudki.
Re: rommi007 Gilera Runner 70cc amort ma arvan et ka pole õige runneri oma et kes teab mille oma on siis antku teada. Kui keegi tahab siis see downhill lenks on müügis!