Roosa juhe

Discussion in 'Tuuning' started by fmx1311, Jun 20, 2008.

1. fmx1311

fmx1311 New Member

99
    0
    0
    Paljud vennad on siin rääkinud et on oma hiinaka kiiremaks saanud kui on ühendanud mingid juhtmed lahti. Kui keegi on midagi sellist teinud siis palun teha siia teemasse pic. Prooviks ise ka järgi aga ei tea kust mida ära kakkuda .

2. kri5too

kri5too New Member

142
    0
    0
  3. --zfunky--

--zfunky-- New Member

161
    0
    0
    variaatori kaane vahelt tuleb üks juhe välja see on see sama mis räägitakse, et sinine või roosa juhe.
    Kui sul on selline juhe siis see ongi piiraja lõika läbi ja on veits kõrgem tippkiirus.

4. biff

biff New Member

77
    0
    0
    aga sädemete piiraja on ka ju :roll:

5. --zfunky--

--zfunky-- New Member

161
    0
    0
    see ongi see sama juhe näiteks kui kiirus läheb 50km/h siis hakkab sädet vahele jätma, et kiirus ei kasvaks siis on ka kütuse kulu suurem sest pool bensiini tuleb sumpsist välja, kui selle juhtme läbi lõikad siis ei jäta enam sädet vahele

6. Tartzzz

Tartzzz New Member

272
    0
    0
    Aga kui sa selle juhtme maha võtad, siis mootor kaua vastu ei pea ;)
    Mul sõbral oli Freedo 1 L ja võttis ka selle juhtme maha...kuu aega ja mootor jahe omadega.

7. --zfunky--

--zfunky-- New Member

161
    0
    0

ma arvan et tal oli mingi praak mootor sest endal juba see juhe juba aasta aega lahti ja midagi ei ole viga

8. Tartzzz

Tartzzz New Member

272
    0
    0
    Väga võimalik, sest too vend on selline, kes andis rollerile nii pähe, et oli kohe :D

9. kyla-ants

kyla-ants New Member

44
    0
    0
    Kui mäest täiega alla ei sõida ja jalgadega hoogu juurde ei anna, siis ei tohiks sileda maa peal midagi juhtuda :D Ise lõikasin kaa selle juhtme läbi, ainult et sealt jalgade juurest, vahetult enne C.D.I-d

10. l3gion

l3gion Member

622
    0
    16
    Mul tuleb vario kaane vahelt üks peenike roosa juhe:D
    Lõikasin selle lahti ja kohe oli max. 70km/h.
    vaata ainult et starteri juhet läbi ei lõika :D

Jaga seda lehte