tere nimelt uuemattüüpi aeroxi elektrisüsteemis on kuskil viga sees, ei suuda leida ja pmst selle taga asi seisabki tahaks küsida, et kas vanematüübi roxi elektrisüsteem istuks peale ja töötaks siis ka korralikult mootor? igasugused nõuanded aitavad aitähhhh
Juhtmeid peaks ise ühendama hakkama siis, mähistest tulevad kindlalt teised juhtmed, ülejäänud asjade kohta ei oska öelda. 1:1 ei istu.
Mähis on teistsugune, süütelukku jookseb uuemal tüübil rohkem juhtmeid kui vanemal. Cdi on ka teistsugune. Võin anda sulle vanematüübi juhtmestiku skeemi, ehk on abiks võimiskit. Kui soovid muidugi. Saada priva kui on soovi.
ega ma sellest skeemist nkn midagi aru ei saa aga, et need juhtmed ole ikka värvide järgi ja süüte omad saab proovimise peale paika vms seega usun, et probleeme ei tule ainuke asi mis ma kardan, et on, et kui panna see vanematüübi cdi ja mul ju uuematüübi mähis, et siis masin ei tööta korralikult vms
Eemn, värvide järgi on küll . Kuid uuel tüübil on värvidel omad tähendused ja teisel tüübil jällegist teised tähendused. Ja juhtmete arv on ka tõenäoliselt erinev.
said oma 10euri juhtmed.;-))) vana ja uut ei ole võimalik omavahel asendada!!seal juba põhimõte hoopis teine!