roxi elektrisüsteem

Discussion in 'Help!' started by penu, Veebr 12, 2012.

1. penu

penu New Member

25
    0
    0
    tere
    nimelt uuemattüüpi aeroxi elektrisüsteemis on kuskil viga sees, ei suuda leida ja pmst selle taga asi seisabki
    tahaks küsida, et kas vanematüübi roxi elektrisüsteem istuks peale ja töötaks siis ka korralikult mootor?
    igasugused nõuanded aitavad
    aitähhhh

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Juhtmeid peaks ise ühendama hakkama siis, mähistest tulevad kindlalt teised juhtmed, ülejäänud asjade kohta ei oska öelda.
    1:1 ei istu.

3. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Mähis on teistsugune, süütelukku jookseb uuemal tüübil rohkem juhtmeid kui vanemal.
    Cdi on ka teistsugune.
    Võin anda sulle vanematüübi juhtmestiku skeemi, ehk on abiks võimiskit. Kui soovid muidugi.
    Saada priva kui on soovi.

4. penu

penu New Member

25
    0
    0
    ega ma sellest skeemist nkn midagi aru ei saa :D aga, et need juhtmed ole ikka värvide järgi ja süüte omad saab proovimise peale paika vms seega usun, et probleeme ei tule
    ainuke asi mis ma kardan, et on, et kui panna see vanematüübi cdi ja mul ju uuematüübi mähis, et siis masin ei tööta korralikult vms :D

5. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Eemn, värvide järgi on küll . Kuid uuel tüübil on värvidel omad tähendused ja teisel tüübil jällegist teised tähendused.
    Ja juhtmete arv on ka tõenäoliselt erinev.

6. mb mees

mb mees Member

485
    0
    16
    said oma 10euri juhtmed.;-))) vana ja uut ei ole võimalik omavahel asendada!!seal juba põhimõte hoopis teine!

Jaga seda lehte