Terve , Küsimus selles siis ,et kas cpile roxi veljed raske alla panna? , soovitage siis kuidas kõige lihtsam seda teha.
Duubel post , aga mingi flantsi , peab tegema vahele või peab ülekande roxi oma vastu vahetama:O? Ja kuhu piduri supordid kinnitatakse:O?
ei tule sul mingit nussi sellega, kui teed asja nii kuis peab. Reaalselt on võimalus ka cpi mootori plokile need veljed panna, ja nii on ka tehtud isegi kunagi.
Kui ma ei ekis siis cpi ja aeroxi ülekanded on originaalis vist natuke teise nuutite arvuga, kuhu velje paigaldad. Aeroxi ülekande jaoks tuli mingi asi ümber kh teha, vist oli primary võlli ots vms.
A sa viska sajase roxi velg taha sa pead lihtsalt selle võlli mis rattasse läheb välja vahetama (cpi ja 100-se roxi omast kokku tegema) ja siis suuremad piduriklotsid ja korras velje võin ma sulle müüa
Ma mõtlen seda ,et kui ma roxi ülekande lasen cpi omaga samasse mõõtu treida , siis jääb velg keskele eks? , midagi vist rohkem pole vaja teha :O? Ja kas ,ette läheb roxi velg ilusti vahele , midagi ei pea ümber tegema?:O
See läheb liiga hulluks aretamiseks sul, lihtsam on osta ketas minarelli horz plokk, koos ülekandega ja ülejäänud cpi jupid sinna ümber visata!
mismõttes läheb hulluks aretamiseks? mul on plaan nii ,et lasen roxi ülekande cpi- omaga samaks treida , ja siis saan panna kohe roxi velje alla .