Pikemat aega juba olnud Peugeot Speedfight 2, varem oli venna oma aga nüüd minu oma. Mootor pmst täiesti stock. Vend rääkis, et kunagi rullikud vahetati ära. Läbisõit masinal korralik 16k Masinal tahaks teha: Sportsumps (Arvan, et Stage6 Pro Replicia) Rullide vahetus, vedrude vahetus jne... (Kõik mis käib selle nn. "timmimise" alla) Taha lexus style tuli Ja veel mõned pisiasjad. Aga need asjad j22vad vast suve algusesse kna hetkel pole piisavalt rahhi nende jaoks. Pilte: Sellel viimasel pildil see punasega märgistatud osal on auk. Sealt august 15cm tahapoole j22b mingi kahtlane toru, pole välja nuputanud mis toru see olla võib, keegi oskab öelda? Hetkel kõik Raxx.
Pmst täna lugesin ja vaatasin nende sumpside kohta. Kuskilt sain teada, et seda Stage6 Pro Repliciat pole mõtet osta, et see pidi olema raskesti timmitav. Ehk vaatasin teisi ja leidsin, et easypartsis maksab Technigas Next-R 82EUR ehk mingi 1300eek. Kahtlane on see, et camex-is on enamusel sumpsidel pmst sama hind mis easy-s aga next-r maksab 2000 camexis. Keegi võiks soovitada mingit odavamat sportsumpsi (hinnaklass kuskile 2k või alla 2k) Mis oleks vaja vahetada sumpsi ostmisel? Rullikud, Survekas, sidurivedrud neid tean aga kas veel midagi? Olen siis vedrude asjus suht noob(algaja) ja ei jaga nende värvusest jms midagi. Soovitage siis, mis vedrud peaksin alla panema ja mitmesed rullid nt selle next-r jaoks
ära next-ri küll alla topi, kõik on kahetsenud pärast et selle sumpa ostsid, mõtetu juurde annab ikka väga väga, pigema pane alla Yasu r/z, doppler s3r, või mingi laser
No ma ei taha mingit 4tonnist sumpsi Või noh tahan aga jah... Aga next-r le on rulle ikka vaja vahetada ju? Kas te ei soovita seda next-r mingi kiiruse vms pärast või rikub mootorit vms? Aga muidu kui ostaksingi selle next-r siis vahetaksin need vedrud vist ikka ära kuna need ei ole eriti kallid. Mis vedrud, rullid peaks panema next r-le? Või oskate mingit muud sumpsi? Tna vaatasin camex-is oli Leovince TT 1500eek. Mis sellest arvate`?
no next r ei kõlba mujale kui jah.. samas hinhnaklassis teisigi ju kogu parem veidikene ja osta, kasutatud leiad vbla mõne parema kui müügis.
Ostsin tuttavalt 500-ga tecnigase. Panin peale ja nyyd kiirendus jube sitt Esmasp camex-sse ja uued vedrud, rullid // Hetkene välimus ja h22l. http://www.upload.ee/files/640674/V1424 ... 0.3gp.html Häält kuuleb ainult quicktimega (vähemalt mina)