Masinaks Aprilia sr50r, minu käes olnud nädal aega. Paar päeva tagasi sain masina normaalselt tööle, sõitsin 50km probleemivabalt. Järgmine hommik läks ilusti käima sain sõita 2km kui lampi välja suri. Masinal puudus säde. Ühe korra sain veel sädeme tagasi, läks tööle, kuid suri 5 seci pärast välja. Proovinud olen teist küünal, piipu, süütepooli. Arvan, et viga on mähises aga äkki võib veel midagi muud olla. Kas Ri ja factory mähised on samad?
Ei ole samad mähised, täiesti erinevad, suurus, kinnitused, mähiste arv kõik erinevad. Aga võta tester kätte ja käi läbi, väga kerge tee teada saad kus elektrikala on.
Kellel piaggio mootor, võiks vaadata kas kõigist kolmest juhtmest tuleb süütepooli voolu. Mul tuleb ainult kahest, rohelisest ei tule.
võta mingi suvaline süütepool siis piaggiol tuleb süütelugeja vms sealt üks ots süütepooli ja teine ots võta massist ja masin peaks käima minema kui ma ei eksi
Ma ostsin omale uue mähise aga seal juhtmed natuke teistmoodi. Mähisest tuleb välja 2 juhtmekimpu. Üks juhtmekimp, kus oli 3 juhet, läks süütepooli. Säde olemas nüüd. Aga mingi 4 juhet on veel järel, ühendasin need värvide järgi ära r'i pistikuga aga vot läks lühisesse kui pistiku sisse panin, aku - klemm hakkas kärssama. Tööle panin korra ilma nende 4 juhtmeta siis ei saanud süütest välja keerata masinat. Seda ei jõudnud ka vaadata kas tuled põlesid, ilma sumpsita käis korra. Mis värvi juhtmed ma veel lisaks süütepooli juhtmetele peaks ära ühendama? Sinine peaks laadimine olema. E: Suunad ja pidurituli olemas. Puudu esituli ja tagatuli.