Sai siis ostetud booster. masina aastaks öeldi 2002 ,70cc silinder, ja zx summuti muud hetkel veel ei tea eks varsti hakkab avastama asju . Masinal kiirendus väga hea , tippu veel ei tea . Plaan siis lähiajal arvele võtta ja välimust natukene parandada. Ees siis fighterlook ja tagatuli led , bcd under ja mingi tuuning amort täpselt ei tea mis . Et jagage siis arvamusi ja soovitage mis teha võiks jne . mõned vanaomaniku pildid :
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 taguosa tõsta jah natukene , muidu naljakas vaadata , sõidaks nagu kääbikuga , edu muidugi ka !
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 tagaotsa tõstes tekib jällegi selline probleem, et stock õhufiler ei mahu ära siis amort jääks ette filtrile
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 ma paneks roxi veljed , sobivad sinna dh võiksid ka panna annaks särtsu juurde välimusele
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 Edu säde aga jah masin on normaalne kui välimust veits teha aga liigub küll hästi.
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 Ega jah liigub normilt.Vähemalt kui ma tiiru sain gaasiga tagale ikka 8)
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 See korralik rotikas, ise ka seda näinud ja näppinud. Fighterlook tee korda
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 täna siis sõitsin ringi suretasin välja hakkasin sõbrale näitama kui hea ja vaikne pill mul on panin ühest litist tööle gaas jäi peale masin pani täiega vastu seina midagi läks eest kõveraks ka eks homme uurib pmt uus hark olemas roxi oma veel . gondlitelt tuli natukene värvi maha aga see poh . poleks seina ees olnud oleks masin üle ka tõmmanud arvan sest rehvimustri jälg oli suht mingi 20cm kõrgusel seina alumisest osast.
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 masinal peal uus esihark juba. Sumpa ka pu..is, küljepale mõlk ja vastu ratast käib, pimedas seda ei näinud eile
Re: Säde Yamaha MBK Booster 02 ei seibi pole vaja sai natukene tagasi painutatud nüüd väike vahe sees.