Süüte maha/variaatori lahti saamine.

Discussion in 'Help!' started by Condamed, Aug 24, 2013.

1. Condamed

Condamed Member

68
    0
    6
    Tervist RK rahvas.

Sain eile veidi aega rolleriga tegeleda ning hakkasin mootorit lahti võtma, kuid nüüd seisan jama ees.
    Nimelt ei saa kuidagi seda magneetot maha, ega ka variaatorilt seda jahutustaldrikut ning muud mis seal all on. Siduri sain lahti, kuid maha ei saa võtta, kuna rihm peal.

(Kliki pildil, et näha suuremalt)

Magneetolt sain mutri maha hoides teise võtmega sealt jahutustaldriku juurest kinni.
    Hetkel on selline jama, et isegi kui hoida jahutustaldrikut täie jõuga kinni ning siis keerata seda mutrit, hakkab ta koos võlliga (kaasaarvatud väntvõll ja magneeto) ringi käima. :|
    Kuidas need nüüd lahti saaks? Tänud ette kõikidele aitajatele.

Üks küsimus oleks veel.
    Nimelt, kas seda plokki on keegi juba parandanud?

Kas need kriimud/mikropraod on väga hullud ning kuidas nad mõjutavad/ei mõjuta mootori tööd? Kuidas neid parandada saaks?

Küsimused võivad olla väga rumalad, ma loodan, et näkku ei lööda. Tegu mu esimese lääne liikuriga, varem ainult vene tõugu masinatega kokku puutunud.

2. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    ürita kolb ära blokeerida,siis peaks jahutustaldriku mutri lahti saama keerata. kolvi saad blokeerida spetsiaalse kolvistopperiga .

3. Condamed

Condamed Member

68
    0
    6
    Egas ma siis nii kaua poleks asjaga uimerdanud, sain ammu lahti.
    Nimelt tegin nii, et keerasin silindri vana tikkpoldi magneeto väiksest august sisse (neid 3 tükki), siis suur seib ja mutter tikkpoldile otsa ja õrnalt koputasin haamriga, kõik kolm auku läbi ja siis tuli ära. :)

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Magneeto all istub õrn mähis, oled kindel et maha võttes mähist ei vigastanud? Traadid puruks on, siis võid hakata uut mähist otsima.

5. Condamed

Condamed Member

68
    0
    6
    Olen algaja, aga päris loll ka pole. :p
    Enne ikka uurisin LEDlambiga aukudest sisse, sugugi palju tikkpolte sisse ei keeranud, täpselt niipalju, et ilusti sees püsivad.
    Mähis haiget ei saanud. 8)

Jaga seda lehte