Tervist. Sai hangitud uus masin,tehtud väikesed ärid ning omad boonused ja miinused sellega. Pikka juttu polegi,infot natuke. Mootor. Silinder: stock,kolb rõngastega ls 1200km Väntvõll: motoforce racing c4 laagritega ja uute simmeritega Karburaator: ajutine mikuni 16mm Sumbutaja: originaal Varioaator ning sidurid on kõik originaal. Lisaks on masinal: Brembo pidurid ees ja taga uute klotsidega. Aprilia area juhtmestik. Yamaha Aeroxi veljed uute rehvidega. Gaasiamort. SSP nelja astmeline amordikõrgendus. TNT valge tagutule klaas Vaja oleks hetkel. Jalge esist. Underit. Pilte varsti, Soovitage kõike,mida veel sobiks teha ning puuduvaid asju pakkuge.
Re: Saaremasin Yamaha Neos 70cc Jup,runnerilt võtsin mootori,juhtmestiku ja natuke nodi veel ning lisaks sain veel muud,mis ei puuduta rollereid. Sinise ja kollasega gondlid on hetkel,aga kunagi uus värvilahendus kh plaanis.
Re: Saaremasin Yamaha Neos 70cc Nonii,andke mõtteid. Minarelli ketaspidur ja vesijahutus mootoriplokk kh olemas nüüd,niiet oleneb,kumma maha äritud saab,saaks mootorile tuuningut ja rulli natuke. Tehke pakkumisi,piaggio mootor 70ccm jne asjadega ning minarelli mootorile,silku puudu,variokaas olemas,poolkuud vaja,veepump jne olemas,sisu uus kh.
Re: Saaremasin Yamaha Neos 70cc Tänud. Asi liigutatud kõik minu keldrisse,nagu seda tegi ka minu esimene street. Täna ehk jõuab raami ära tuua,siis hark ja muud alla. Varsti peaks tulema dh koos puksiga samuti. Võib pakkuda taguamorti piaggiole.
Re: Saaremasin Yamaha Neos 70cc Sinupoolt jap. Põhimõtteliselt kiik vaja teha ning siis gondlitega mässama,niiet kellel sisegondleid on pakkuda,oleksin vägagi huvitatud!!!
Re: Saaremasin Yamaha Neos 70cc Hetkel pole teha pilti millegist,paljas raam ainult. Kui kiige valmis saab,siis masin ratastel,tuled ja muu ühendada,gondlid teha ja arvele,siis vast kõik,niiet pakkuge sisegondleid mulle. http://www.upload.ee/image/2297774/DSCN1640.jpg Asjad,mis sain eile.