Eelmine teema kustutati ära, aga ega seal midagi tarka ei olnud kah. Räägin siis uuesti et rolleri sain eelmisel suvel ja siis sõitsin lihtsalt ilma piirajateta. Talvel sai rollerikallal nokitsetud niipalju kui aega oli ja peale sai Stage6 Sport pro silku ja igast värki veel. Nüüdseks aeg edasi läinud ja roller saanud uue värvi. Must-valge. Jupid rolleril: Malossi MHR Team2 sumpa Polini 21mm karpa Stage6 HPC Stage6 Racing Polini speedcontrol Stage6 sidur 107mm Stage6 siduritrummel Stage6 rihm Stage6 medium survekas Malossi kinnine e5 koonus Aprilia racing gaasamort Str8 dh Str8 piduriheeblid Str8 puks Ssp sportgaas koos nupukonsooliga Ssp kroom kickstarteri vänt Alu jalamatid Aprilia küljejalg Kiesleri monoseat
Pääris mõnusa kompoti kokku keetnud. Dh võiks veidi laiem olla, liiga tavalise kujuga sihuke tuim sirge. Amort on jõle kena ja külje jalg võiks olla. Jätad puhta soliitse välimuse või kaunistad mõne kleepsuga ka? Minge tehke korralikud pildid mõni päev, kelle sr?
Müü sumps ära Ei ma kah tahsin valgeks värvida aga mõtlesin et originaal parem. Megakena minuarust, Dh puks võiks lühem olla.
Kusjuures mind häirib kaa puks kõigerohkem. Tahaks S6 reguleeritavat puksi, aga hetkel siukse lõbu jaoks raha ei ole
Oi, Stenveri rollu ka värvitud Aga jep, kuradi kena isend sul välja kukkunud.. poleks sa tagatule all seda undertaili faili näidanud, siis ütleks et perfect. Nüüd veits nagu häirib see tagatulealune koht Sinu süü
Underi ma tahan uuesti teha ja pikema kaa kuna se tundub mingi poolik junn seal taga ja siis olen hoolsam selle tagatule aluse kohaga. ei taha eriti seda r-idele mõeldud kiesleri underit kuna see nii paljudel ja kallis kaa.
Muidu on suht kena, aga under on tõesti kole Istme võiks valgeks nahatada ja veljed valgeks värvida, siis oleks normaljonks
jep,under on kole . valged veljed ja istmenahk ei oleks küll pahad , või siis lausa üleni valge oleks ka päris ilus ilmselt
Mida te ajate? :? Sammelsoy rolelr on täiesti korras ja ta ei ole matsu pannud ega midagi. -bab0lat- võiks tõesti ausaltöeldes öelda mida ta selle alla mõtleb. Muidu roller on kena aga kahju on see et seda rollut näeb Eestis nii harva, tüüp on praktselt terve suvi Austrias treeninglaagris
nägin ükspäev nõmmel seda ,mingi stock sr50R pani järgi sulle , sa lasid suht kiirelt eest ära päriselus oli ilusam kui siin piltidel minumeelest