Masina ostsin see esmaspäev ehk 5. novembril masin on enam vähem normaalses korras aga selle eest on minek hea, masinal on peal 70-nene pütt aga stock sumps. http://img130.imageshack.us/my.php?image=katanamv8.jpg Pildid on suht saasta kvaliteetidiga aga pole hullu. küsimus mille jaoks võib olla õli paagi kõrval voolik?
Sa mõtled seda mis kuhugi ei lähe sõbral mõlemal pool voolikud mis lihtsalt jooksevad mööda raami ja õlipaagi kürvalt läheb 1 voolik sealt alt poolt vaakumklapi vms juurest 1 sinna taha ära voolu omaks vms
Et 2 pool ka sul mõtetud voolikud mul sõbral oli ja too 1 läheb benapaagi juurde korgi juurde suht taha to on tglt ülevool mitte äravool mybääd :roll:
Tra juba nagu RaxBoy teema . Maru relv on küll stock sumpsiga ma pakun . Ma ei kujutagi ette kuidas sa sellest relvast kinni jõuad hoida , see ju nii relv . Päris relv välimus ka , aga sebi mõni relv sumps ka alla siis väga relv :lol: .
alpss tegelt see ei liikunud mingi juustult , täitsa toredalt keris edasi. tal nüüd ainult stokk sumps kah pole. :roll:
Sumpast on kas natuke sõelu välja võetud või lihtsalt osad kuidagi hävind igatahes pläriseb julmalt asi.
Väga julmalt ta nagu ei plärisegi aga lihtsalt hääl ei oleksi sääne nagu stock masina sumpal.Aga noh nod poldid võib ikka üle vaadata.