Sai siis soetatud uus liikur, kuna kevad ja suvi vaja läbi ajada millegagi. See peaks olema siis mu seitsmes masin. Sain masina siis sotiga. Selle raha eest väga heas korras. Mootoris osad jupid uued jne. Kahjuks raam roostetab, aga liivaprits ja pulbervärv peale. Sama on oodata ka muude metall juppidega. Kondlitega vaja teha custom tööd, pluss veel raamiga ja samuti muude osadega. Pmst praegused plaanid on panna AP veljed. Esikondel tuleb Kindlasti lõigata lühemaks. Diodel on kõige hullemad esikondlid minu arust Praegu on olemas WWW mootor, WWW tagumine velg ja elektrisüsteem. Plaane hakkab kergelt teemas arutama ja välja tooma.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Nonii. Uudiseid. Sai ostetud ära AP esivelg, esihargi süsteem, väntvõll, vario, variotaldrik ja kickisüsteem. Samuti tulevad ka magneeto ja mähis.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Kle võid hakkata pealkirja muutma, tegu on juba teise masinaga , millel dio raam
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 oiipläää....tegidgi teema ära eks siis kunagi kui vöimalik viskab pilgu peale kui peaks sinnakanti sattuma :lol: EDU!
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 esiratas mahub sinna kondlite vahele ilusti ära kh?? või pead natuke seal modima neid kondleid??
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Hetkel mitte. Pole pakki kätte saanud. Sealt peaks saama enamus juppe. Eks ma kostitan ka piltidega, kui asjad käes.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Natuke uudiseid. Käisin täna siis paki järel. Kätte sain siis: esiamordid hark esivelg rehviga esipidurisüsteem vario variotaldrik kickiasjad kollektor jms Nüüd probleem, et ap esiark ei lähe diole peale. Kuigi roxi oma läheb. niiet võite pakkuda roxi esiharki. Ehk prillid vms. A ja kas ap amordid roxi prillidele sobivad? Ja pakkuda AP esihark ka. Odavalt annan ära. Pilte ma ei oskagi öelda kuna saab. Telefoniga pimedas ei saa teha kahjuks. Peaks sebima kusgil fotoka. Mõnipäev siis keevitusse ka ja siis uued mootorikinnitused seal teha. Eks annan teada, kui midagi uut. Vb isegi pilte lähipäevil
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Osta vennalt mul keeway esihark või aint prillid. Need sobivad ära testitud
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 No aga prillide laius teine. Siis ei sobi. Niiet roxi esiharki oleks vaja siiski Paari nädalapärast saab vast ära keevitatud. nüüd vaja aind mõelda, et kuidas ja kui kõrgele teha kinnitus.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Kostitan teid siis natuke piltidega. Lükkasin korraks lihtsalt jupid alla ja proovisin, mis mulje jääb. Bloki kinnitused veel keevitamata, seega praegu väga algeliselt kinnitatud. Parajat amorti ka ei leidnud A ja esihark ei sobinud peale. AP oma. Nüüd vaja roxi oma siiski. Pildil näha, et mingi osa hargist ei lähe täielikult sisse. A ja Brembo esipidurid sain ka. Vaatasin, mis juhtub, kui panna ap pealmine plastik diole. Päris hää tuleb. Vb teen ära. Siin nagu kõrguste vahe ka. Bloki kinnitused tulevad kõrgemale keevitada kindlasti. Muidu liiga ulme kõrgus.
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 Hakkab looma, aga siiski liiga ulmelt teed olen näinud paremaid viise bikepics, sul jääb silku jumala rolleri alla ju :lol:
Re: Sandri Honda Dio AF-27´ 11 sellepärast ma bloki kinnitused kõrgemale raamile keevitangi :lol: Praegu lihtsalt tahtsin üldmuljet teada