Nii,alustan siis uue projektiga oma elus,järjekorras vist mingi 7. Põhjaks on võetud Piaggio Typhoon,mis sai vahetatud mu eelmise Italjeti projekti vastu. Mootori müüsin piaggiol maha,koos osadega,selle raha eest ostsin talle uue südame,milleks on Yamaha Maxter 152cc.Vesijahutus ,4takti ja 2 klappi. Talve jooksul oleks plaanis see mootor ilusti alla saada,gondlid külge,mootorit järgi aidata,jahutus toimima,värvida,kondlite customit teha ja jne. Mootoris,mis tehtud: Malossi E5 Mikuni 26mm karpa PitPro summutaja. Sisselaske kollektor eemaldatud. Välimuselt mis tehtud ja muu: Keevitatud uus amordikinnitus. Keevitatud amordipikendus, 10cm. Ära lõigatud esipiduri kinnitus. Uus esipiduri süsteem. Istmealune puruks lõigatud ja uus tehtud koos akuraamiga. Morini sport gaasirull. Radikas ette monteeritud. Ära lõigatud kõik elektri juhtmed,veetud uued aku juhtme ning tule juhtmed. killswitch. renthali gripid. renthali lenksupadi. uus bensiini kraan. bensiini filtrid uued. TNT 81cm lenks. Renthali lenksu padi. Elektrooniline Tahhomeeter ja tunnilugeja. Mõned raami tugevdused. Pilte hakkan lisama alati esimesse posti. Hetkel,aga südamest tänan järgnevai inimesi: Kaspar15-temalt sain typhooni. K3rt-tema müüs mulle mootori. Frodu-temalt sain ma amordi. Ken112-korralik amort,esipiduri support,paisupaak ja gileria runneri esivelg,samuti antud. Awerx-tema andis mulle gaasitrossi,jahutus voolikud,küljejala,gripid,lenksupadi,bensiinikraan,killswitch. Rants- tnt õhusuunaja andis. Roby- - tema müüs lenksu. Samuti võib siia tekkida ka just SINU kalli RK kasutaja nimi,kui mind aitad kuidagi. Pildid: Algul: Töökäik. 01.12.2008 kumb velg? nüüd suur pesu ette võtta ja gondlid tegijale viia,tehnika töötab,kõik mahtus ka lõpuks ära. Videod: http://www.youtube.com/watch?v=OPq4IlugfXc
Re: Saqants Racing. Photoshop sind kuidagi ei aidanud? Muidu pane siis siia ka pilte, ära peida midagi
Re: Saqants Racing Tampoon. olen 2 korda näind seda , aga liikumas pole veel näinud , eks selle näen ka ära :wink: see on kõige lahedam , et ta aretab paljud asjad ise , mitte ei telli kõike jms. aretaja vend , repsect , suur projekt on see
Re: Saqants Racing Tampoon. tglt väike list on ka kokkuoandud,mis tellida vaja..summa oli 38k.. edit: esimeses postis midagi uut.
Re: Saqants Racing Tampoon. Aww lootsin et mingi high endi taoline masin aga se proje hullult meeldib...
Re: Saqants Racing Tampoon. Oleks sellel minekul mingi hull 2T pinin taga , siis tunduks võimsamaga liigub hästi .
Re: Saqants Racing Tampoon. kui nupp nokib siis on muidugi mõtekam kombineerida enamus asjad ise , mitte raisata raha nende juppide ostmise peale . Masinal ikka pääris mõnus minek ja need hääled (Y) nagu tsopper
Re: Saqants Racing Tampoon. tgtlt hääled 1:1 pitbike omale. veel leidsin ühe sobiva summi,nüüd plekki vaja. kõige kallim ei olegi. kõigest 4500kr :\
Re: Saqants Racing Tampoon. Kui ma sakku tädi juurde juhtun, äkki sõidad ka minu ninaeest läbi! seda tahaks näha.