Sain alles masina siiis , tagaratta pilll ;D . tahaks tuunima hakata vaikselt . Kui mingeid soovitusi on siiis andke teada
Väga sisukas teema sul igastahes :roll: Rolleri kohapealt et kisu kõik laiali,modi täiega ümber ja siis pane kokku tagasi ja ehk õnnestub mõnele saarlasele maha ärida
Ära pea saarlasi mingiteks jobudeks. Nad on tegijamad kui sina juba sellepärast et ei tule sind mõnitama.
NO loomulikult-ta ju LADAboy ja pole sel hondal viga midagi-mis sest,et välimus iidamast-aadamast on-kuid kui ilusti korda teha,siis sab väga kõva stunt pilli sellest
Esiteks kui mind pidasid selle LADAboy all silmas siis loe uuesti üle kuna mina ei postitanud seda !!! Teiseks ma polegi väitnud et ta saaremaal elab,ütlesin et ehk õnnestub mõnele saarlasele maha müüa. Kolmandaks,JAH ma pean saarlasi jobudeks ja eks sa katsu mu arvamust muuta.
Lugesin nüüd hoolega kogu teema läbi, olin esimene kes siin oma arvamuse avaldas ja enda arust ma küll ei kritiseerinud nagu võib välja lugeda 1 postist mille vist omanik oli postitanud. Siis maisin saarlaseid,öeldes et ehk õnnestub mõnele neist maha müüa see,KAS MA ÜTLESIN MIDAGI HALBA NENDE KOHTA? siis hakkas keegi kohe õiendama nagu oleksin ma saarlasi sellega hinge põhjani solvanud ja küsis kas ma pean neid jobudeks vms. PEAN JAH aga see ei puutu siia, sest kelle krdi asi see on kas minu meelest on nad jobud või mitte niiet ärge hakake kohe paukuma.Siis leidus keegi idioot kes oskas küsida kas ma olen puudega,tead enda arust mul küll puuet pole,kõik käed-jalad töötavad ilusti Et jutt ei läheks OT-ks siis küsin selle vanaaegse rolleri kohta kah. Palju tippu on?
Ega füüsiline puue ainuke ei ole sul vaimne puue vast.Minu arust on tähtis see,et roller sõidab mitte see milline ta välja näeb.Aga ma aru saan on omanikul plaanis seda muuta niiet ainult edu selle koha pealt.
Tänks , eks eduläheb ikka vaja . Tippu arendab praegu kuskil 70kanti , pärishea praegu . aga plaan ülevärvida ja igast asju teha temaga
No algul värvin ära , seest valge , väljast roheline vist . Ja siis on plaan sidurivedrud ja rullid äravaheta ,siis parem nokka lasta . stuntbari tahaks ka taha teha , hea üle lasta sis ;P
Nojah , ma ise ka mõtlesin vahepeal et valge võib natuke tülikas olla .. aga eks vaatab . Mida veel teha temaga ?