Nii mõtlesin, et teen oma sümsost kamh teema asi on minu käest olnud siis 5päeva ja sõitnud olen selle ajaga 400+ kilti. 3mandal päeval ostsin piiramata puksi ja välja läks spidoka järgi 71km/h. siis neljandal päeval ostsin Maidu käest stage6 strong surveka, mille vahetasin chrisiga kollase surveka vastu. sain ka kollased sidurivedrud siis viiendal päeval(täna) ostsin 6.5g rullid ja õli. mis said natukese ajapärast vahetatud pilte panen homme plaanis on teha kondlid korda ja siis panna punane survekas, kuna kollane tundub jäävat lahjaks.
Re: saskake112'he Kymco agility '07 mkm paagiga saab natukene üle 100km sõita, mis on minu meelest liiga vähe sriga sain 1.8l - 100km
io rahvas. täna võrru minnes sulas varika jahutus taldrik ära ja 1m enne antsla silti läks rihm puru. uued asjad olemas 8)
Agility hea masin, minu arvates parem kui need Cpid ja Keewayd kõik kokku, aga tee siis midagi ilusat sellest.
nagu pildilt näha, siis on to plastik katki. tolle jupid sain täna kätte ja kui homme on aega, siis teeks tolle ära. siis krunt ja värv peale ja müüki. varikast vahetan välja veel selle taldriku, mis on jahtustaldriku taga.
topelt. sai peale pandud 6g rullid,kollane survekas ja siis malossi belt x vms rihm, uus jahutustaldrik. tegin ka soundboardi. homme pilte tollest. vineerist, siis 0.9poroloon ja punane nahk suht mahe näeb välja. kui kellegil on mulle pakkuda auto makki siis PS