Sasuke-se Malaguti F12

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Sasuke, Aug 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Alustuseks mainiks ma kohe ära, et mootorist pilte pole arvutis praeguseks. See nädalavahetus teen ning siis panen ka siia.
    Aastat ma ei tea. Mootor on kasutaja sixa käest ostetud.
    Plokil olid puudu:

Väntvõlli kiil
    Sidur + tagumised taldrikud
    Käbi ning tähik.
    Rullikud.

Velg oli väga inetus seisus. Pilte kahjuks pole.

Algul mõtlesin, et teeks Keeway Hurricane raami peale, aga see mõte on juba ajalugu. Keeway on jälle koos ning venna oma. Vend võibolla teeb kasutaja ning hakkab uuendama poste.
    Nüüdseks on ostetud Malaguti mootorile Suzuki Katana raam. Esivelg on Kymco Super9 oma ning värvitud. Suzuki raamiga sain ka kõik gondlid kaasa ning tuled. Igati õigustatud ost.

Mootori list:

Silinder: Stock
    Karburaator: Motori Minarelli 12mm
    Kolb: Stock
    Väntvõll: Stock
    Sidur: Yamaha Aeroxi
    Tagumised taldrikud: Yamaha Aeroxi
    Variaator: Stock
    Summuti: 100cc Yamaha Aeroxi stock.

Plaanid tulevikuks:
    Silinder mõneks sport variandiks välja vahetada koos väntvõlliga. Samuti läheks vahetusse summuti ning variaator.

Pildid:

Praegu saab vaid velgedest pilte. Veljed on lastud professionaali juures värvida. Värv läigib tegelikult väga hästi ning on väga ilus pärlmutter värv peal.

Malaguti F12 Velg: ( Andestage, et õhukumm peal on. Vana omanik on proovinud " kodustel " meetoditel rehvi maha kangutada. Velje pind on rikutud.)

[​IMG] [​IMG]

Kymco Super9 Velg:

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Praeguseks aitab.

2. Cpstuning

Cpstuning Member

366
    0
    16
    See pole Malaguti F12 velg , see on Neose oma ! Ja kust otsast see sul Malaguti on , kui sul on Malaguti blokk ehk tavaline minarelli blokk ja paned selle Suzuki Katana raamile siis ju Suzuki Katana Minarelli mootoriga !

3. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    No vabandust, aga mulle öeldi et see on malaguti f12 velg. Olen seda näinud ka teistel malagutidel. Tõesti, ma võisin eksida kuna mina kirjutan seda juttu, mis mulle räägiti.

EDIT:

Mootor annab nime minujaoks. Igaüks võib panna oma teema pealkirjaks, mis masina nime tahes. Raamil pole isegi numbrit peal ! :-x Kasutajalt Lope- ostsin ära. Raaminumbrit ma ei näe jne. Igastahes, minujaoks jääb Malaguti F12.

EDIT2:

Vaatasin üle ning tõesti, ongi Yamaha Neose velg. Eks siis müüa valetas mulle. Vahet tegelikult ei ole, mis velg seal on. Peaasi, et see velg ei murduks ning oleks sõidukõlblik.

4. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Minu meelest ka, rolleri välimus määrab. Paljud on ju enda Keewaydele Minarelli mootorid alla pannud. Need siis kohe Yamaha Aeroxid või? :lol:

Ja miks just lillad veljed?

5. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Kusjuures ragzha. Koodi järgi pole see lilla ;) Täitsa roosa on. Paistab nagu lilla, kuid tegelikult ei ole. Aga, et miks just roosat värvi ? Mulle hakkas meeldima roosa värv. Vot nii ! :D

6. Magxi

Magxi New Member

376
    0
    0
    See pole kohe kindlasti malaguti velg, endal ka malaguti ja , teistsugused ültse, aga edu masinaga ;)

7. jorma39

jorma39 Bännitud Bännitud

432
    0
    0
    neose veljega tegemist ja jutul lõpp ;)

8. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Kas sa oled mõelnud, et miks raaminumbrit ei ole või on see likvideeritud? Viitab selgelt sellele, et asi on VARASTATUD!

9. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Ma arvan, et see on likvideeritud. Kuigi ei saa kindel olla. Kasutaja -Lope-l oli kõik mootor,raam ning gondlid. Ma arvan, et ei saa olla varastatud, kui ostis kellegilt.

10. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    Kui ostis, siis mis põhjusel peaks raaminumbri likvideerima? Selleks pole ju mitte mingitki põhjust. Kui seda tehakse, siis ikka tumedate tegude varjamiseks.

11. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    Mja.. Raami varastamine on tänapäeval üks väga levinud ja jõhhker asi..
    Malaguti F12-st on asi kaugel ju, kui ainult mootor sealt on..

12. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Mõtle vahelduseks ka peaga!
    Mingi roller on kuskilt varastatud ja siis juppidena müüakse maha. Sel juhul raaminumbrit igati varjata ja eemaldada püütaksegi.

13. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Noh, aga mina ei tea sellest midagi. Tagastama ma ka kellegile seda ei hakkaks. Kui maksaks sama summa kinni, siis ikka jah. Igastahes mootor on raamil nüüd küljes. Kinnitused on uued. Keevitasin ja mõtlesin n stuff. Lasin treiada ühed asjad jne. Pilte ei pane praegu veel.

14. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    Mina oleks küll selle eemaldatud raaminumbriga raamimüüja perseauku saatnud. Politseile pakuksid sellised tegelased huvi. Ise ju soosite niimoodi rollerite varastamist, kui sellised kahtlaseid asju ostate. Tainad!

15. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    No ma ei mõista miks alati pead sa minu teemas sellise jutu välja ajama. Rk@Chatis võid ka ju..Järgmine OT läheb kustutamisele.

16. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0

Kuule, kas pean olema vait ja midagi kobisemata pealt vaatama, kuidas siin suure tõenäosusega varastatud kraami soetatakse ja muretsemata kasutatakse? Ise veel mode :roll: Muidugi kustuta, soosid ju varastatud kraami müümist igati.
    Loodan, et sult midagi ära varastatakse. Siis hakkad ehk peakoluga äkki mõtlema.

Sasuke: Sina siis mõtle nagu sa tahad. Minul on SINUST jumalast pohhui.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte