Secondtry. Slider

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by SecondTry., Mai 14, 2014.

1. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Tere rolleriklubi, paar aastat on möödas ning olen jälle tagasi.
    Viimane kord sai küll ehitatud hiinakat CPI-d kuid seekordne toodang siis itaaliast yamahalt.
    Rolleri elu on olnud väga raske ja ränk, ta on näinud elu jooksul iga suguseid tegelasi (ei taha kedagi solvata kuid....)

Teada olev esimene omanik
    16 Juul 2013

Teada olev teine omanik
    22 Mär 2014

Ja minuni jõudis siis sellisena

(piltide otsestele omanikele ei hakka viitama kuna nad on leitavad siit foorumist, loodan, et võisin teie pilte kasutada)

Minuni siis sellisena jah...

Timmist ära, c21/20/16 (pole kindel) pandud stock silindrile (ei tööta just sellised asjad päris hästi omavahel)
    Tagumine tuli puudu, gondlite kinnitused katki, juhtmed ripakil ja katki, ise ehitatud ja veetud elekter ja lisaks sellele nupukonsoolide juhtmestik lihtsalt kirvega maha raiutud.

Täna siis võtsin kiskusin gondlid maha, ja avastasin, et pean kellegi juurde tartusse külla minema millalgil ja natukene juhtmeid vedama (uurima mis kus läheb sest seal ikka korralikult "elektrik" külas käind).
    Parandasin veidi juhtmeid, tegin uued otsad (pressitavad ja polditavad).
    Panin ajutise taga tule külge, vorpisin kiirelt keevitusega ka külje jala (varasemalt puudus).
    Sain ka jälile miks timmist ära on, lihtne viga ja parandatav suurema karburaatoriga sest karburaator on katki.

Hetkel muud nagu polegi eks ma lisan jooksvalt millega siis täpsemalt tegelenud jne.
    Kui kellegil pakkuda vertikaalile silindrit (70cc) ja karburaatorit manuaal toorega alates siis 17.5mm-19mm, sooviksin ka esimest porikat ja tagumist tuld

Täna

2. nschill

nschill Member

621
    0
    16
  3. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
  4. raix96

raix96 Member

421
    0
    16
    yasuni R on seal all

5. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Edu selle rallikaga 8)

6. holley

holley Member

370
    0
    16
  7. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Kas selle rolleriga kogemata krossirajal ei peenestatud? Youtube'is oli kunagi ka video sellest üleval, kuid hetkel ei leia seda.

8. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    Yasuni R paikneb selle rollu all tõesti , edu !

9. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Selge täname

10. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Hetkel tõsiasi on see, et on vaja kiirelt uut karpat. Mine või poodi... 8)
    Aga liigub veel ilusti, poolest pöördest käib ja liigub.

11. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    EDU mu vana pilliga, pole ma midagi esimene omanik, ise arvan, et olin kolmas(väljaspoolt rkd oli vähemalt kaks omanikku enne mind). Selle esiporikas vedeleb veel mul kuuris, kui tahad, tule järgi.

12. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Sõidab veel siiani, vahepeal väga probleemi pole olnud, anna vänta ja käib, vahepeal jamasin karpaga nüüd korras, peaks vahetama veel rullikud (küllaltki kandilised juba) ja vedrud, on tunda, et need ikka päris surnud seal, aga tippu 70 ja tagal laskjad saaks kerge vaevaga tagale, sest isegi mind 100kg vennal kiirendades võtab lenksu väga kergeks.

13. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Pakkuda sulle Aprilia WWW veljepaar :) 50eur :p

14. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Tänan, kuid ma hetkel üldiselt sõidan talveni selle blockiga, ja siis LC horizontaal alla ja roxi veljed :) , muidu aitäh pakkumast!

Jaga seda lehte