segu.

Discussion in 'Help!' started by antsuke, Okt 8, 2012.

1. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    masinal siis niimoodi, et külmalt on algust retsilt, läheb pöördesse ära siis poob kinni kuna mootor täiesti külm, saab siis liikuma enamvähem ja siis kui mootor juba soe on siis algust ei ole absull. pläriseb mõnuga ja kui juba minema saab kuskilt mäest alla siis kiirendab ilusti ja läheb lõpuni välja ja põhjagaasiga on nii, et selline tunne nagu saaks vähe kütti kätte, käriseb lõpus kõrgetel pööretel. segukruvi veel välja keerata natukene siis hakkab alguses pooma madalatelt pööretelt gaasi andes. mul juba mõistus otsas ja ehk keegi oskab aidata. :roll:

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Segukruvi jäta nagu on, nõel pane astme võrra lahjemaks ning düüs paar ühikut suurem.

3. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    kas kuidagi ilma düüsi vahetuseta ei saaks hakkama? mul juba ülepuuritud düüs (100) ja mul nendega kitsas käes, arvuliselt suht suur juba :D

4. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    ja siis veel kas sumps ei võiks olla põhjus? kui näiteks villa sees ei ole või silenceri vahelt tuleb läbi ?

5. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kui käriseb saab ju hoopis palju peale

6. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    arvan sama

7. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Õige,külmalt käib seepärast normaalselt,et kui sul segu rikas siis enam vähem sama mis toores oleks peal ja kui soojaks läheb siis ei jõua.Keera segukruvist segu lahjemaks.

8. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    siis hakkab pooma ja pole päris see

Jaga seda lehte