Seletage mulle kuidas liigub 4t rolleri karpa siiber.

Discussion in 'Help!' started by Kaltsyum, Jun 15, 2012.

1. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    On nii tarku vendi ja seletaksid lahti kuidas peaks siiber liikuma, sest minu masinal ei liigu ta grammigi.

2. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0
    gaasi keeratas, karpajuurest ikka gaasitross liigub w ?võimalik et sul pole tross ilusti siibri külge pandud ja vahepeal tuli lahti-

3. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
    kui karpa küljes keerad gaasi,kas siis siiber ei põõra lahti? ( igaksjuhuks !-äkki siiber liigub aga sa vaatad seda musta mis seal keskel on,see must liigub seal vaakumiga siis kui mootor töötab) :|

4. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    4t rolleril pole siiber gaasitrossiga kinnitatud. gaasitross liigub ilusti.
    kuidas see vaakum töötama peaks ? ainult töötava mootoriga ? kuidas ma käivitades gaasiga mängin siis kui siiber all ?

5. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
    kui mootor keerleb siis kolb tekitab jah vaakumi millega ta bensiini ja õhu sisse imeb. (kolb liigub allapoole(millega tekib vaakum kolvipeale)-sisselaske klapp avaneb ja nii ta hakkabgi karpast imema bensiini ja õhku ( ja ilmselt seesama vaakum liigutab ka membraani,seega liiguba ka see must ) :| ja siibriga e. gaasi keeramisega reguleerid palju sealt läbi joosta lased. :eek:

6. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    aga mul see vaakumi värk vist hästi ei taha töötada.
    vändast üritan käima lüüa ja annan gaasi siis siiber ei liigu. ainult pritsib kütet nõela juurest ülesse.
    et nagu milles probleem siis ? oskad öelda ?

7. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
    oot aga milles üldse põhimure on,kas ei lähe tööle w? kuidas probleem algas?

8. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    Ei lähe tööle jh. Probleem algas sellest kui 2 aastat hiljem, ehk siis nüüd hiljuti, üritasin masinat käima panna.

E. pmst kas siiber peab liikuma ainult siis kui masin käib ? korra läks masin käima ja käies siiber liikus natuke

9. pohjakas

pohjakas Member

226
    0
    16
    kui sul 2a. pole käinud siis võib ka mingi sete karpas ja paagis olla ja ei saa lihtsalt kätte enam orralikult, proovi topkat(küünlaaugust nats pena sisse),äkki tõmbab paremini käima

Jaga seda lehte