You ) Masin on stock aga seisab Gianellli (ei tea täpselt mis mudel on) summut, ja 21mm karburaator. Seisab esituli Xenon effect Puudub silinder Läbisõit on 5000km =)
Normik, palju kompi siis? Ise vaatasin ka seda, aga leidsin parema ja ostetud saigi . Palju stock silku sul maksma läheb üleüldse?
Andsin 200 eurot, aga aerox oli nägu sitt. Palju sinu oma maksis? Ma arvan et kuni 80 eurot Aga mul on veel üks pakkumine )
80cc malossi mhr, gianelli sumps, paioli malossi amort (http://www.streetbuzz.net/tuningnews/ci ... -nitro/it/), uus väntvõll peal ja uus tagarehv ka . Siuke ta siis on, kui tahad võin pildi ära võtta. Keegi oskab mu masina kohta midagi rääkida, siis PMige . Sorri, võtan teksti maha kui soovid. (Ma ise lihtsalt teemat ei viitsi teha). Leidsid koodi ülesse?
No ma ise ei ole tippu proovinud, kuid 110-120 vahemikku jääb, vähemalt enamus siukse setiga ütlevad seda . Kuidas numbri märgi külge kavatsed panna? Homme võin enda lahendust näidata
kleepsud ka mulle ei meeldi. pese veljed ka ilusti puhtaks ja tee vähe kõvema kaameraga pilte 8) SX nagu ikka :lol:
Kena masin, mulle isegi need "stickerbombid" meeldivad, teistsugune kuidagi. Pildid võiksid ikka ennem normaalseks suuruseks teha ja viimane pilt peaks olema vastupidi. Edu!