Sepia piiraja

Discussion in 'Help!' started by 7hp, Juuli 2, 2011.

1. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Selline lugu siis, et minu rolleril ei eksisteeri sellist karbikest nagu CDI, ainuke koht kus võib piiraja leida on süütepool või mähis, kuna mul on 2 sepiat, siis proovisin uuemale sepiale vanema sepia süütepooli, mootor käis tagurpidi, 180° vale süüde siis järelikult.
    Kui ma panen uuemale sepiale ka vanema sepia mähise, siis peaks nagu kõik korras olema?
    Ei viitsi lihtsalt 2 sepial mootoreid laiali võtta, mõtlesin, et äkki küsin.

2. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Tegemist pöörete piirajaga, üle 55 ei lähe.

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ei mõista kuidas süütepool küll sellist asja tekitada saaks, aga kui vanema süütepooli panek muutis uuemal süütenurga 180kraadi varajasemaks, siis uuema süütepool peaks muutma vana süütenurga 180 kraadi hilisemaks.

4. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Nii ta on, järelikult töötavad mähised erimoodi?

5. Z0ne

6,380
    1
    38
    Arvatavasti küll, võib juhtuda et cdi kaudu muudetakse samuti, kuid arvan et suurema võimalusega mähised ning magneeto.

6. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Aga türr, seda CDI-d pole kuskil -.-

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Peab olema.

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kas aku juures pole CDI-d? Ma ka kymcol otsisin istmealt aga hoopis oli aku kõrval 8)

9. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Aku on mul uriginaalis geel-aku, asku pesitseb jalgade alla küllili ja on selline lapik.
    Ise vedasin kunagi aku pagasnikusse ja panin veidi kangema aku.
    Cdi-d nii vanas, kui ka uues aku asukohas näha ei ole.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Mähistest tulevad juhtmed välja, jälita juhtmeid kuni nad kuhugi lähevad. Kusagil peab cdi olema.

11. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Mähisest ronivad mul 2 punti juhtmeid välja, ühed lähevad vist karpapoole. Homme valges jälitan neid.

12. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Vot nii, saingi piiraja maha.
    Piiraja asus süütepoolis, mõlemal sepial oli samasugune magnet ja süütepool.
    Süütepooliga oli selline jama, et ühel, piirajaga süütepoolil oli 2 klemmi: üks suur, teine väiksem.
    Ilma piirajata oli samamoodi, aga klemmide poolused asetsesid teistpidi. Piirajaga süütepooli suuremalt klemmilt tulev juhe pidi minema ilma piirajata süütepooli väiksesse klemmi.
    Alguses pistikud ei sobinud aga panin nad sobima :p
    Lõpp hea, kõik hea.
    Krt täna sai kurvis natukene liiga palju kallutatud ja keerasin külje maha.
    Endaga ei juhtunud midagi aga roller sai kriime hulgi juurde :lol: :lol:

13. karvane2

karvane2 New Member

201
    0
    0
    Suzuki on selline Pervo masin, et sellel on CDI süütepoolis...

14. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Told ya :lol:

15. yamuyz125

yamuyz125 New Member

302
    0
    0
    sepia cdi on ees väike must junn kuhu 4 juhet sisse tulevad ja sepial pole mingit pöörete piirajat mis ei laseks tal tippu joosta

16. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Minu piiraja oli süütepool.
    ei leidunud mul mitte kuskil musta kastikest, kuhu juhtmed sisse lähevad. No tegelt 2 tükki olid. mingi pingeregulaator vms ja aku laadimise kaitse.
    Mitte midagi muud.
    Enne hakkas roller julmalt karjuma, kui piirajas oli, aga nüüd läheb lausa 6 km/h rohkem välja :lol:
    Masin eelkõige kiirenduse peale tehtud, suht kergel rullikud. 8)

Jaga seda lehte