Roller siis Keeway Focus 2005a. Jäin teema tegemisega natuke hiljapeale kuna alguses mõttlesin mitte vähapalju teha Sain ta suve allgul, olen kolmas omanik kui kätte sain avanes jube vaatepilt, sest paljud asjad olid puudu ja pajud kulund või katki minemas, näiteks polnud süütelukku, esipiduriklotsid olid täiesti otsas, väntvõll oli karteisse sisse pekstud ja pold ka el. starterit jpm. Vahepeal oli peal ka Metrakiti silindri kit, mis jooksis kokku saaremaa tripil käis edasi päris häst. Tänaseks on olemas kõik kulund ja puuduvad asjad Nüüdseks on ees aeroxsi eituli ja undertale tegemisel.
Homme ostan pahtlit ja teen undertalet edasi täna panin klaasriide peale ja mind abistas ka kasutaja NaljaMees
See aeroxi esitule rollule panna on ikka hea idee :wink: . Järgmine aasta näeb Raplas vingeid masinaid paarutamas. Piltide suurustel pole midagi viga, kvaliteet võiks parem olla aga telefoniga tehtud jah?
See tuli on seal ikka väga 5 ju :wink: Jube hästi tehtud ja väääga hea mõte ka 8) Ikka mõnus masin on valmimas sealt :lol:
Väga ilus. Soovitan alla panna Oliver Sport'i veljed, saad välimust METSIKULT juurde. Tagavelje võid minu käest saada, eks saada ES, kui huvi on.
olen seda rollerit näinud ja oleme ka koos ringi sõitnud hääled olid jubedad ja ega minek ka eriti hea polnud , kuid arvan , et kevadeks on see roller kõvasti arenenud .