Tere rk rahvas. Tekkis siis jäälegi 1 küsimus. Kui ma valin silindri komplekte ja seal on kirjutatud et sobib minarelli horisontaal mootorile siis see sobib ka cpidele / keewaydele? Kui on kirjutatud et sobib minarelli vertikaal mootorile siis see ei sobi cpidele / keewaydele? Olen ma õigesti aru saanud?
Minarelli Vertikaal Ei sobi Minarelli Horzontaal mootorile. Seal kus on Kirjas Minarelli -Horizontaal mootorile sobib Cpi/keeway .Kindlasit ka veel vaata seda kas Kolbi Sõrm on 10 Pin/12pin, Cpil/keewayl Originaalis 12pin Keps. Olemas ka veel (LC)= Vesijahutus, (AC) = Õhkjahutus, Soovitaksin Ise AC , Kuna cpil/keeway-l originaalis ka Õhkjahutus.
teen asja lihtsalks kui tahad osta cpi-le või keewayle silindri kiti siis peab olema tegu. minerelli horizontaal silindriga mis on kindlalt ac ehk õhk jahutus ja kolvi sõrm peab olema 12 pin, kui ei ole ja saad hea hinnaga silindri siis tea, et 12 pin kolbi saab poest osta ka võtatd teise kaasa ja lähed, et selles mõõdus kolbi vaja aga mis oleks 12 pin !
Sõrm on Väiksem jah ,see 10 sõrm sobib Yamaha Aerox,Jog R , jne , 12 sõrm vähe suurem to sobib siis keeway/cpi.Muidugi saab panna ka kui osta 10 pin väntvõll ,
http://www.cn-parts.ee/pood/et/kik-toot ... al-ac.html Kas see sobiks cpile / keewayle? seal pole õeldud kolvi sõrme suurust. :/
noh su keeway liiguks hästi küll sellega kuna sa saaks suht odavalt selle siis ei ole hullu sul seda osta isegi kui on 10pin siis saaksid osta hiljem 12 kolvi sisse sinna :d aga selle kohta ei saa eriti midagi öelda aga eeldan, et 10 pin see
Ei oska nüüd otsustada kas osta 50cc silindrikomplekt tuntud / healt firmalt või 70cc mingilt hiina huinjaalt? Kumbat teeksite teie? Võinoh.. 1 võimalus on veel: Osta rkst kellegilt midagi kasutatut.
Kindel kestvus vs suurem jõudlus. Viimane variant on kõige hullem neist. 10pin kolvile ja 12pin vändale on võimalik osta ülemineku laager.